Türk Telekom internetini Superonline modemi ile kullanma

debrey

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhabalar. Biz Türk Telekom müşterisiyiz ve Türk Telekom'un bize verdiği modemi kullanıyoruz. Modem çok ısınıyor ve kopmalar oluyor. Eskiden kullandığımız Superonline'ın verdiği HG658 V2 modemi fişe takıp arayüzüne girip ayarlarını yaptım ve kullanmaya başladım. Babama bunu söyleyince biraz endişelendi 2 yerden ayrı fatura geleceğini düşünüyor. Sizce böyle bir şey olur mu?

Merhabalar. Biz Türk Telekom müşterisiyiz ve Türk Telekom'un bize verdiği modemi kullanıyoruz. Modem çok ısınıyor ve kopmalar oluyor. Eskiden kullandığımız Superonline'ın verdiği HG658 V2 modemi fişe takıp arayüzüne girip ayarlarını yaptım ve kullanmaya başladım. Babama bunu söyleyince biraz endişelendi 2 yerden ayrı fatura geleceğini düşünüyor. Sizce böyle bir şey olur mu?

Superonline'i kapattırdıysanız sorun olacağını sanmıyorum.

TT modemdeki kullanıcı bilgilerini SOL modemine girdiysen hiçbir şey olmaz merak etme 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı