15 download 0.5 upload.
Önceki seferde kopma yaşıyordum. 32Mbps kullanıyordum ve kopma yaşanıyordu. Bana dedikleri 32 size fazla geliyor diyip hızı düşürdüler. Sonra da modemi değiştirdiler. Ama bu olaydan 2 ay sonra da ping sorunu patlak verdi.VDSL Hizmetinde ADSL hız almak mı? İlginç.
Bazen mobilden bağlanıyorum onda da sorun hissediliyor. Modemle alakalı sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim?16 Mbps paketse normal bence PC de sorun vardır paketi sormuştum bu arada
Önceki seferde kopma yaşıyordum. 32Mbps kullanıyordum ve kopma yaşanıyordu. Bana dedikleri 32 size fazla geliyor deyip hızı düşürdüler. Sonra da modemi değiştirdiler. Ama bu olaydan 2 ay sonra da ping sorunu patlak verdi.
Bazen mobilden bağlanıyorum onda da sorun hissediliyor. Modemle alakalı sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Önceki seferde kopma yaşıyordum. 32Mbps kullanıyordum ve kopma yaşanıyordu. Bana dedikleri 32 size fazla geliyor deyip hızı düşürdüler. Sonra da modemi değiştirdiler. Ama bu olaydan 2 ay sonra da ping sorunu patlak verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.