Türk Telekom internette ani yavaşlama

VDSL Hizmetinde ADSL hız almak mı? İlginç.
Önceki seferde kopma yaşıyordum. 32Mbps kullanıyordum ve kopma yaşanıyordu. Bana dedikleri 32 size fazla geliyor diyip hızı düşürdüler. Sonra da modemi değiştirdiler. Ama bu olaydan 2 ay sonra da ping sorunu patlak verdi.
16 Mbps paketse normal bence PC de sorun vardır paketi sormuştum bu arada
Bazen mobilden bağlanıyorum onda da sorun hissediliyor. Modemle alakalı sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Önceki seferde kopma yaşıyordum. 32Mbps kullanıyordum ve kopma yaşanıyordu. Bana dedikleri 32 size fazla geliyor deyip hızı düşürdüler. Sonra da modemi değiştirdiler. Ama bu olaydan 2 ay sonra da ping sorunu patlak verdi.

Bazen mobilden bağlanıyorum onda da sorun hissediliyor. Modemle alakalı sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Hiç normal değil paketinize göre sürekli arayın anca öyle düzeltiyorlar yoksa dikkate almıyorlar

Önceki seferde kopma yaşıyordum. 32Mbps kullanıyordum ve kopma yaşanıyordu. Bana dedikleri 32 size fazla geliyor deyip hızı düşürdüler. Sonra da modemi değiştirdiler. Ama bu olaydan 2 ay sonra da ping sorunu patlak verdi.

Büyük ihtimalle hat ile ilgili bir sıkıntı var. Konuşup teknik ekibinden kutuya arıza tespit yapmalarını isteyeceksin, büyük ihtimalle seni başka porta taşırlar, aldığın hız ve alabileceğin hız anormal seviyede, çıkış gücü eğer SNR değeri ise Çıkış gücü negatif seviyede haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı