Türk Telekom kampanyalı ev interneti tarifesi önerisi

Aktif olarak kullanıyor musunuz ? TT den geçmeyi düşünüyorum da.
Evet kullanıyorum 1 sene oldu. Altyapım 81 ama bana gelen 92/20. Tavsiye ederim. Hatta arkadaş kodu ile birlikte her ay faturana indirimde alabiliyorsun.

1699568562823.png

İlgilenirsen yardımcı oluruz.

Evet kullanıyorum 1 sene oldu. Altyapım 81 ama bana gelen 92/20. Tavsiye ederim. Hatta arkadaş kodu ile birlikte her ay faturana indirimde alabiliyorsun.

Eki Görüntüle 2009046

İlgilenirsen yardımcı oluruz.
1 ay sonra taahhüdüm bitecek ve TT'nin yeni fiyatlandırmaları baya fazla geldi. Oturduğum yerde fiber altyapı var fakat biraz ücra bir ilçede oturuyorum. Birgün ekibin gelmesini gerektirecek bir sorun yaşarsam gelirler mi bilemiyorum.

1 ay sonra taahhüdüm bitecek ve TT'nin yeni fiyatlandırmaları baya fazla geldi. Oturduğum yerde fiber altyapı var fakat biraz ücra bir ilçede oturuyorum. Birgün ekibin gelmesini gerektirecek bir sorun yaşarsam gelirler mi bilemiyorum.
Zaten altyapı Türk Telekomun. Netspeed geçtiğindede altyapıda sıkıntı olduğunda Tğrk Telekom ekipleri geliyor. Ancak faturan daha uygun oluyor işte. Mail adresinizi yazarsanız size kod yollayalım.

Siz nerede kullanıyorsunuz bu interneti ? Hangi şehirde yaşıyorsunuz yani.
Rize VDSL. Zaten taahhütsüz beğenmezsen istediğine geçebiliyorsun. Bendede soru işaretleri vardı ilk etapta. Şimdi iyiki geçmişim diyorum. Seçim senin. Sen mailini yaz buraya sana ayrıntılı yardımcı oluruz.

Burada gösterdiği gibi 100 MB iyi almanı tavsiye ederim bende var kullanıyorum .

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-10_084857558.png
    resim_2023-11-10_084857558.png
    240,7 KB · Görüntüleme: 46

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı