Diğer Türk Telekom Kasım Kampanyası

Şimdi beni aradılar, başvurunuzu 30 Kasım'da yaptığınız için size indirimli vereceğiz dediler ben de kabul ettim. Sabah aradıklarında yapacak bir şey yok 30 Kasım geçti demişlerdi.
 
Bakalım aralık ayı kampanyası nasıl olacak. İnşallah bunlardan daha iyi olur. Fakat kasım kampanyası birer ikişer lira daha fazla ekim kampanyasından.
 
26 Kasım'da başvurdum hala kuryenin gelip hattımı teslim etmesini bekliyorum indirimli fiyattan yararlanabilecek miyim? Sürekli bölgenizdeki yoğunluktan dolayı yarın geleceğiz denilip duruyor nereye kadar böyle sürecek ya?
 
Benim de 1 hafta oldu. Kargo firması katır sırtında teslimat yapıyor sanırım. Canlı desteğe yazıyorsun cevap bile vermiyorlar. Gelir inşallah bir gün.
 
Geçmiş olsun hocam, vallahi çok saçma gerçekten.

Bende de tam tersi bir deneyim oldu. Vodafone kullanıyordum, İzmir'in göbeğinde iken çekmiyordu. Şu anda Turkcell kullanmaktayım, köyde yaşıyorum on numara çekim yapıyor. Tek sıkıntısı biraz tuzlu paketlere sahip.

Konya merkezde Vodafone ile 1080p video izleyebiliyorken Turkcell ile YouTube videoları kapakları yüklenmiyor, 152 lira ucuz diye geçtim, keşke geçmeseydim.
 
Benim hattım geldi 5 gün oldu hala hat açılmadı. Desteği arıyorum şikayet kaydı oluşturuyorlar sözde dönen yok. Hattı gelip açılan var mı acaba aranızda?
 
Benim hattım geldi 5 gün oldu hala hat açılmadı. Desteği arıyorum şikayet kaydı oluşturuyorlar sözde dönen yok. Hattı gelip açılan var mı acaba aranızda?
Benim kurye 4. günde geldi. Sonra müşteri hizmetlerini hafta içi mesai saatinde aradım başvurunuzu aldık dediler ve bugün sms ile 2 gün sonra açılacağını öğrendim. Müşteri hizmetlerini arayıp kartı aktifleştirme başvurusunu yapmak gerekliymiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı