İşte sorunun çözümüne ulaşamıyorum. Kim yardım edebilir bilmiyorum.Aynı problemi aylardır ben de yaşıyorum, 14 küsür Mbit hız alırken Türk Telekom'un müdahalesi sonrası 4 Mbit'e düştü, SNR değerleri çok kötüleşti, hatta download ile biraz yüklendin mi hat direkt kopuyor, akşam eve geldiğimde hat mutlaka kopmuş oluyor zaten, modemi günde 2-3 kez kapatıp açmam gerekiyor, Ping konusuna zaten girmeyeyim. Turknet bu konuda Türk Telekom ekiplerine iş emri göndermekten başka hiçbir şey yapmıyor [ki zaten yapamaz da, kendi ekipleri yok sonuçta, her şey Türk Telekom altyapısı ve ekipleri], ama zaten hattı bozan Türk Telekom olduğu için bu işin düzelme şansı yok. Alternatif arıyorum, bulur bulmaz Turknet'e elveda diyeceğim.
Aileniz (yani hat onların üzerine diye varsayıyorum) ile Türk Telekom genel müdürlüğüne gidip, derdinizi anlatın. Çözmeye çalışacaklardır.İşte sorunun çözümüne ulaşamıyorum. Kim yardım edebilir bilmiyorum.
İşte sorunun çözümüne ulaşamıyorum. Kim yardım edebilir bilmiyorum.
Ancak biz TürkNet kullanıyoruz? Sadece altyapımız Türk Telekom? Bize yinede yardımcı olurlar mı?Ayrıntılı bir şekilde mesajınızı yazıp genel merkeze ulaştırabilirsiniz.Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri > Bireysel > Türk Telekom
Türk Telekom'un ayrıcalıklı dünyasına katılmak ister misin? Türk Telekom evde internet kampanyaları, paketleri ve fiyatları için hemen tıkla!www.ttnet.com.tr
Evet, sen kendin demişsin zaten. Alt yapı Türk Telekom'un.Ancak biz TürkNet kullanıyoruz? Sadece altyapımız Türk Telekom? Bize yinede yardımcı olurlar mı?
Ev ile santral arasındaki mesafem 1600 metre bu arada. Ayrıca, Türk Telekom'un internet hızımı arttırması için bakım yapmasını rica ettim, elit adı altında bir altyapı çalışmasının ardından, hızım öncekine göre dahada yavaşladı. Yani, Türk Telekom'un teknik ekibinin bu işlerden pekte anladığını sanmıyorum. En azından, yaşadığım lokasyondaki teknik ekipler acemi olabilir. Aydın-Didim'de oturuyorum. Bu arada, 1600 metre mesafede olsam bile, benim evimdeki hattı VDSL2 DSLAM'a bağlasınlar. Öyle şansımı denemek istiyorum şahsen. Zaten artık ASUS DSL-AC51 kullanıyorum. Bu modem nedense yurtdışında yok. ASUS Türkiye'ye özel ürettiği modellerden sanırım.Evet, sen kendin demişsin zaten. Alt yapı Türk Telekom'un.
Türknetin teknik ekibi yok gibi. Çünkü çoğunlukla Türk Telekom altyapısı kullanıyor.
Potların bulunduğu DSLAM'lar da Türk Telekom'un malı. Ve sadece Türk Telekom ekipleri açabiliyor.
Sizin muhattapınız teknik ekip değil. Bir genel müdürlüğe gidin, durumunuzu ayrıntılı biçimde izah edin.Ev ile santral arasındaki mesafem 1600 metre bu arada. Ayrıca, Türk Telekom'un internet hızımı arttırması için bakım yapmasını rica ettim, elit adı altında bir altyapı çalışmasının ardından, hızım öncekine göre dahada yavaşladı. Yani, Türk Telekom'un teknik ekibinin bu işlerden pekte anladığını sanmıyorum. En azından, yaşadığım lokasyondaki teknik ekipler acemi olabilir. Aydın-Didim'de oturuyorum. Bu arada, 1600 metre mesafede olsam bile, benim evimdeki hattı VDSL2 DSLAM'a bağlasınlar. Öyle şansımı denemek istiyorum şahsen. Zaten artık ASUS DSL-AC51 kullanıyorum. Bu modem nedense yurtdışında yok. ASUS Türkiye'ye özel ürettiği modellerden sanırım.