Türk Telekom Kötü port sorunu

@Melih ALBAYRAK Merhaba. 27 Temmuz'dan 29 Temmuz tarihleri arasında TürkNet'e yazdığım birçok mesaj var fakat hala cevap gelmedi. Aradan, 2 gün geçti. Sanırım tam bir şirket diliyle onlarla konuştum. Gerçektende, baya resmi bir konuşma tarzım var sanki? Onlar artık ikna olur mu bilmiyorum. En azından TürkNet'in dediğimi yapmalarını bekliyorum. Daha ne kadar kendimi yorabilirim bilmiyorum. :(
1564355620202.png

1564355636104.png

1564355650833.png

1564355735716.png

@Melih ALBAYRAK Merhaba. 27 Temmuz'dan 29 Temmuz tarihleri arasında TürkNet'e yazdığım birçok mesaj var fakat hala cevap gelmedi. Aradan, 2 gün geçti. Sanırım tam bir şirket diliyle onlarla konuştum. Gerçektende, baya resmi bir konuşma tarzım var sanki? Onlar artık ikna olur mu bilmiyorum. En azından TürkNet'in dediğimi yapmalarını bekliyorum. Daha ne kadar kendimi yorabilirim bilmiyorum. :(
Eki Görüntüle 421508
Eki Görüntüle 421509
Eki Görüntüle 421510
Eki Görüntüle 421511
Dostum ben 35 MBPS kullanıyordum. 75 MBPS’e geçmek için tam 16 gün bekledim. Sistemde hata vardı destek kayıtı açtım her gün bana tek kelime cevap verdiler. Her gün bir cevap veriyorlardı ve tam 16 günde tarife değişikliğini yaptılar. Bunların müşteri hizmetlerine düşmeyeceksin düştün mü yandın demektir. Pazar günleri zaten bakan hiç yok. Cumartesi belki cevap veriyorlar.

Dostum ben 35 MBPS kullanıyordum. 75 MBPS’e geçmek için tam 16 gün bekledim. Sistemde hata vardı destek kayıtı açtım her gün bana tek kelime cevap verdiler. Her gün bir cevap veriyorlardı ve tam 16 günde tarife değişikliğini yaptılar. Bunların müşteri hizmetlerine düşmeyeceksin düştün mü yandın demektir. Pazar günleri zaten bakan hiç yok. Cumartesi belki cevap veriyorlar.
Bana destek olamazlar mı yani?

Bana destek olamazlar mı yani?
Sana önerim şu olacak. Bunlara öyle uzun uzun derdini anlatma kısa ve net olarak anlat. Öyle üstün körü okuyup bildikleri cevabı verip sallıyorlar. Bak geçen hafta çarşamba günü kayıt açtım hala cevap verecekler. Sırf bu sağlayıcı değişikliği ile falan uğraşmamak için önemsemiyorum. Yoksa durmam bunlarda. Müşteri hizmetleri kesinlikle -100 bak 0 bile değil eski yani.

İşte sorunun çözümüne ulaşamıyorum. Kim yardım edebilir bilmiyorum.

Tek çare Kablonet. Kablonet'in her yerde fiberi oluyor. 95 liraya 100 Mbps hız 5 upload hızı veren tek çare çünkü altyapıları farklı. Televizyon, uydu kablosuyla çekiliyor. Benim haberim yoktu Kablonet'ten, sonradan haberim oldu. Binamızın kapısına afiş astılar bu binada Kablonet fiber var diye yoksa diğerlerinde affedersin bir şey yok fiber konuda. Bir de Üsküdar'da oturuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı