Türk Telekom kullanılır mı?

Muhammedsaçır

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 5 yıldır Turkcell kullanılıyorum ama paketler çok pahalı. 5 GB 400 TL Türk Telekom'a ya da BİMCELL'e paketler daha uygun ve çoğu arkadaşım ve çevremden kullanan bir sürü kişi. Sizce geçmek mantıklı mı?

Mantıklı olabilir, bir çok operatör yeni gelen veya numarasını taşıyan müşterilerine uygun fiyatlarla taahütlü seçenekler sunabiliyor.

Ayrıca https://www.turkiye.gov.tr/btk-tarife-karsilastirma , yani e devlet üzerinden artık kendinize özel en kolay seçeneği bulabilirsiniz. Hem ev interneti hemde cep telefonunuz için tüm firmaların tarifelerini kıyaslayabiliyorsunuz.

Firmaların uygun paketlerinin zor bulunduğu bu dönemde, e devletteki bu hizmet sayesinde çok uygun tarifelere geçebilirsin.

1 Hafta önce TT ye geçiş yaptım 130 TL ye 1000 DK 250 SMS 20 GB Net paketini aldım Yaşadıgımda sehirde Vodafone 1 tık daha iyiydi ama bu paraya da TT kullanmak mantıklı. Şehirden şehire farklılık gösteriyor gittiğim bazı şehirlerde de TT daha iyiydi mesela.

1 hafta önce TT'ye geçiş yaptım 130 TL'ye 1000 DK 250 SMS 20 GB net paketini aldım yaşadıgımda sehirde Vodafone 1 tık daha iyiydi ama bu paraya da TT kullanmak mantıklı. Şehirden şehre farklılık gösteriyor gittiğim bazı şehirlerde de TT daha iyiydi mesela.

Ankara'da yaşıyorum zaten memlekete gitsem internetle pek uğraşmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil operatör olarak fena değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı