Çözüldü Türk Telekom Kullanmadan Tivibu Go Kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Typhon18

Kilopat
Katılım
23 Eylül 2017
Mesajlar
2.563
Çözümler
19
Merhabalar soru başlıkta gördüğünüz gibi. Hem ev internetim hem telefon hattım Vodafone şu ana kadar Vodafone TV kullanıyordum ama son zamanlarda hiç memnun değilim o yüzden Tivibu GO düşünüyorum sizce kullanabilir miyim? Kullanan varsa yorum yapabilir mi? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
 
Çözüm
İnternetin hızlı ise ve kota sorunun yoksa kullanabilirsin.
Tivibu ev i kullanamazsın.
Türk Telekom kullanırken bu hizmete göz atmıştım. Siteleri rezalet durumda. Korsan film, dizi izleme siteleri bile daha iyi hizmet sunuyor. Çok bakımsız hizmetleri var. İnanın kendilerinin bile böyle bir siteleri olduğundan haberleri olduğunu sanmıyorum. Bilgisiz insanlara modemin yanında kitleyip, aylık 5-10 ₺ alıyorlar.
Eğer spor içerikleri için alacaksan, SSport+ öneririm. Fiyatı ve sunduğu içerik daha iyi diyebilirim.
Webden izle deyince IE 11 öneren bir siteden ne hayır beklersin ki.

Screenshot_4.png
 
Türk Telekom kullanırken bu hizmete göz atmıştım. Siteleri rezalet durumda. Korsan film, dizi izleme siteleri bile daha iyi hizmet sunuyor. Çok bakımsız hizmetleri var.

Tivibu GO, iOS/Android akıllı telefon
ve tabletler, Internet Explorer ve masaüstü uygulaması, desteklenen Smart TV’ler üzerinden istediğiniz zaman istediğiniz yerde erişebileceğiniz yeni nesil dijital TV platformudur.

Neler Var?
Premiere League, NBA, MotoGP, Formula 1 dahil futboldan basketbola,tenisten golfe kadar birçok spor içeriği, Tivibu'ya özel sinema, dizi, belgesel ve çocuk kanalları.

Eğer bu yukarıdaki şeyler içinse SSport plus öneririm. Fiyatı ve sunduğu içerik daha iyi diyebilirim.
PL acayip fazla izliyorum. Tivibu Go süper paket 12.90 S Sport+ 13.33 o da 1 yıllık yaparsan aynı fiyata daha fazla seçenek var Tivibu'da ondan onu tercih etmeyi düşünüyordum sizce üzer mi? Bence Vodafone Tv'den kötü değildir.
 

Geri
Yukarı