Çözüldü Türk Telekom mobil internet 18 internet 04 ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

quadroxxq

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Türk Telekom'da Online işlemlerde kullanım geçmişinde internet. 18 internet. 04 internet. 21 gibi şeyler yazıyor onlar ne anlama geliyor? Yardımcı olur musunuz? İnternette hiçbir kaynak bulamadım.

Çözüm
Bunlar hangi yönlerde kullanım yaptığınızı gösteriyor. Örneğin internet.23 kullanımı YouTube'u temsil ederken internet.21 Facebook, internet.18 Twitter'ı temsil ediyordu. Keza internet.04 ise kotadan kullanımı gösteriyor. Bunu bana uzun zaman önce müşteri hizmetlerinde bilgili bir temsilci anlatmıştı.
Bunlar hangi yönlerde kullanım yaptığınızı gösteriyor. Örneğin internet.23 kullanımı YouTube'u temsil ederken internet.21 Facebook, internet.18 Twitter'ı temsil ediyordu. Keza internet.04 ise kotadan kullanımı gösteriyor. Bunu bana uzun zaman önce müşteri hizmetlerinde bilgili bir temsilci anlatmıştı.

Çözüm
İnternet 15 yazan ne oluyor peki hangi uygulama

Bunlar hangi yönlerde kullanım yaptığınızı gösteriyor. Örneğin internet. 23 kullanımı YouTube'u temsil ederken internet. 21 Facebook, internet. 18 Twitter'ı temsil ediyordu. Keza internet. 04 ise kotadan kullanımı gösteriyor. Bunu bana uzun zaman önce müşteri hizmetlerinde bilgili bir temsilci anlatmıştı.

Hocam internet. 18 YouTube, internet. 15 de muhtemelen Instagram olmalı. Telefondan Twitter'a girmememe rağmen internet. 18'i çok görmekteyim. Telefonumun ayarlarında uygulamaların hücresel veri kullanımıyla Online işlem merkezindekileri karşılaştırınca yaklaşık olarak tutuyor. Muhtemelen aradaki fark da ücretlendirme periyordu kaynaklıdır.

Hocam internet. 18 YouTube, internet. 15 de muhtemelen Instagram olmalı. Telefondan Twitter'a girmememe rağmen internet. 18'i çok görmekteyim. Telefonumun ayarlarında uygulamaların hücresel veri kullanımıyla Online işlem merkezindekileri karşılaştırınca yaklaşık olarak tutuyor. Muhtemelen aradaki fark da ücretlendirme periyordu kaynaklıdır.
Yani tam hatırlayamıyorum ama evet uygulama yönlerinde kullanımları gösteriyor bu ve ona göre ücretlendirme yapılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı