İnternet 15 yazan ne oluyor peki hangi uygulamaBunlar hangi yönlerde kullanım yaptığınızı gösteriyor. Örneğin internet.23 kullanımı YouTube'u temsil ederken internet.21 Facebook, internet.18 Twitter'ı temsil ediyordu. Keza internet.04 ise kotadan kullanımı gösteriyor. Bunu bana uzun zaman önce müşteri hizmetlerinde bilgili bir temsilci anlatmıştı.
Onu bilmiyorum hocam. Dediğim bilgiyi müşteri hizmetlerinden almıştım. Muhtemelen WhatsApp'ı gösteriyor o eğer sınırsız varsa.İnternet 15 yazan ne oluyor peki hangi uygulama
Birkaç saatin ardından kullanımlar güncelleniyor. O zaman belli olur. İnternet açarsanız internet, dakika kullanırsanız dakika falan gösterir zaten.Peki internet açık olsa gösterirmi yoksa konuşma yapınca mı gösterir.
Bunlar hangi yönlerde kullanım yaptığınızı gösteriyor. Örneğin internet. 23 kullanımı YouTube'u temsil ederken internet. 21 Facebook, internet. 18 Twitter'ı temsil ediyordu. Keza internet. 04 ise kotadan kullanımı gösteriyor. Bunu bana uzun zaman önce müşteri hizmetlerinde bilgili bir temsilci anlatmıştı.
Yani tam hatırlayamıyorum ama evet uygulama yönlerinde kullanımları gösteriyor bu ve ona göre ücretlendirme yapılıyor.Hocam internet. 18 YouTube, internet. 15 de muhtemelen Instagram olmalı. Telefondan Twitter'a girmememe rağmen internet. 18'i çok görmekteyim. Telefonumun ayarlarında uygulamaların hücresel veri kullanımıyla Online işlem merkezindekileri karşılaştırınca yaklaşık olarak tutuyor. Muhtemelen aradaki fark da ücretlendirme periyordu kaynaklıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.