Türk Telekom modem değiştirme sonrası bağlantı kopması devam ediyor

Daha fazla  
Türk Telekom internet kullanıyorum. Bir süredir kopma sorunları vardı. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim ama geçiştirdiler kabloları kontrol et vesaire deyip. Sorun devam edince yine aradım. Bu sefer teknik ekip yönlendirdiler. Teknik ekip hat kablolarına bakmadan modeme bakalım dedi. Arıza modemde dedi. Mahalleye geçen günlerde yıldırım düştü ve çevredeki modemler etkilendi falan dedi. Değiştirdi, 1200 TL ücret aldılar ve gittiler. Sorun hala devam ediyor. Kendisi bir numara bıraktı ama aradım ulasilamiyor diyor. Sorun modemde değilse modemi iade edebilir miyim?

Yıldırımı siz mi düşürdünüz de modemin parasını sizden aldılar? Türk Telekom gene şaşırtmıyor...

Büyük ihtimal eve gelen kabloda sorun var bizde de aynı sorun var şu an.

Anlattığıniza bakılırsa sorun ankestreden eve gelen kabloda iç tesisat sorunu tanıdık bir elektirikciye tesisatı kontrol ettirebilirsiniz modem iadesine gelince hattı kapatırsan iade için mecbur istiyorlar ama kullanirken iade almiyorlar oyle bi saçmalık var

Peki hocam yeni gelen modemi iade edebilir miyim?

Normal hocam Türk Telekom.

1200TL modem nedir peki? Siz kendiniz alsaydınız. Ayrıca sorunun modemle uzaktan yakından alakası olduğunu düşünmüyorum. Yıldırım kaç km öteye düştü kim bilir ve elektrikler bile kesilmemiştir yani kısa devre mi yapacak modem çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…