Türk Telekom modem yeterli midir?

theYagi

Hectopat
Makaleler
5
Binamızda ne yazık ki sadece Türk Telekom alt yapısı var, birkaç güne bağlatacağız. 50Mbps paketini bağlatacağız, Türk Telekom'un verdiği modem yeterli olur mu? 10-20 ping civarı oynamak istiyorum.

Yetmez derseniz 100-200TL modem önerisi yapar mısınız? Yeterli olur mu bu bütçe?

TurkNet'ten altyapı kablosu çekmesini istesek ne kadara çeker?

Binamızda ne yazık ki sadece Türk Telekom alt yapısı var, birkaç güne bağlatacağız. 50Mbps paketini bağlatacağız, Türk Telekom'un verdiği modem yeterli olur mu? 10-20 ping civarı oynamak istiyorum.

Yetmez derseniz 100-200TL modem önerisi yapar mısınız? Yeterli olur mu bu bütçe?

TurkNet'ten altyapı kablosu çekmesini istesek ne kadara çeker?
Bende turktelekom'un tp link vc220 g3u mpdem var ilk başlarda sürekli bağlantı kopuyordu şuan bir sıkıntı yok.

Türk Telekom'un modemleri gayet kaliteli ve iyi. Fakat sorun altyapıda, o kadar kalitesiz ve uyduruk bir altyapımız varki bunu düzeltmek mümkün değil. Türkiye'de iyi internet yok, iyi modem var.

En verimli sonuç için hangi modem olursa olsun kablo ile bağlanmalısın. 200 liraya Türk Telekom'un verdiğinden daha kalitelisini de bulabileceğini sanmıyorum.

Belki TurkNet'in verdiği ZyXEL modem bir tık daha kaliteli olabilir.

Bu modemi kullanıyorum arızalandı aynısından almayı düşünüyorum. (5-6 sene kullanmışımdır)

Hocam birbirimizi kandırmayalım en TP-Link bu işin uzmanı.

Evet hocam TP-Link kablosuz cihazlar alanında 1. fakat ZyXEL F/P ürünü. O yüzden önerdim. :)

Kablo ile bağlanacağım zaten, Ancak sorun şurda, Benim odam salona uzak, oraya internet nasıl ulaşacak? Sinyal güçlendiriciler işe yarar mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı