Türk Telekom modeminden TP-Link modeme geçilebilir mi?

Cortex.razors

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba elimde fazladan bir TP-Link TD-W8961n marka bir modem var. İçeriğine baktığımda şu anda normal bir VDSL Türk Telekom modeminden daha detaylı menüsü var. Kullanıcı adını ve şifremi alıp TP-Link modeme geçsem ana modemden farklı olduğu için çekim düşüşü filan yaşar mıyım yoksa daha iyi mi olur?

Merhaba elimde fazladan bir TP-Link TD-W8961n marka bir modem var. İçeriğine baktığımda şu anda normal bir VDSL Türk Telekom modeminden daha detaylı menüsü var. Kullanıcı adını ve şifremi alıp TP-Link modeme geçsem ana modemden farklı olduğu için çekim düşüşü filan yaşar mıyım yoksa daha iyi mi olur?

Elindeki VDSL modem büyük ihtümalle W8961n'den daha iyidir tam olarak neden cihazı değiştirmek istiyorsun ve modemin modeki nedir?

Elindeki VDSL modem büyük ihtümalle W8961n'den daha iyidir tam olarak neden cihazı değiştirmek istiyorsun ve modemin modeki nedir?

Zyxel VMG3312-B10B şuandaki modem budur değiştirme nedenim ise çekim gücünün yeterince iyi olmaması ve tp-link olan modemi detaylı incelediğim zaman oyun görüşme video vb durumlara yük altında rahat kalkabilmesi için değiştirmeyi düşünüyorum.​

Zyxel VMG3312-B10B şuandaki modem budur değiştirme nedenim ise çekim gücünün yeterince iyi olmaması ve TP-Link olan modemi detaylı incelediğim zaman oyun görüşme video vb durumlara yük altında rahat kalkabilmesi için değiştirmeyi düşünüyorum.​

Hocam elindwki VDSL modem TP linkten daha iyi ama bence modeminin yanına Xiaomi AX3000t router alıp OpenWrt kurup routera internet kullanıcı adın ve şifreni girdikten sonra modemini köprü moduna alıp bütün interneti routera aktar öyle kullan ben öyle kullanıyorum işlemler aşırı kolay ve internet her yerde çekiyor.

Hocam elindwki VDSL modem TP linkten daha iyi ama bence modeminin yanına Xiaomi AX3000t router alıp OpenWrt kurup routera internet kullanıcı adın ve şifreni girdikten sonra modemini köprü moduna alıp bütün interneti routera aktar öyle kullan ben öyle kullanıyorum işlemler aşırı kolay ve internet her yerde çekiyor.

Aslında hocam siz deyince aklıma geldi elimdeki yedek modem Access Point olarak da kullanılablilyor 2. kat için o modemi Access Point olarak atacağım sağ olun bilgi için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı