Türk Telekom Nasıl?

Bulunduğun bölygeye göre değişiklik gösteren bir durum bu. Benim bulunduğum yerde Vodafone internet 4.5G görünüyor ama YouTube videolarını 240P zar zor izletiyor. Tüm hatlar çekiyor fakat Vodafone internet hızında çok geride diğer hatlara göre bulunduğum bölgede. Başka şehirde daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlarım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha kötüsü yok. İğrenç bir firma. İlk gün iptal edeyim dersen 650 TL cayma bedeli ister.

İstanbul- Kadıköy 24 MPS paketi

Şimdi modemi resetledim 23 MPS'ye çıktı.
Pardon konu telefonmuş, onda da çok kötü. En iyisi Turkcell.

Dosya Ekleri

• tt.PNG
    tt.PNG
    12,4 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Bizim köyde TT E çekerken vodofone 4.5g çekiyor.
TT'nin böyle bir iddiası yok zaten. Istanbul gibi şehir merkezinde yaşayan birisi için önemsiz hangi köyde ne kadar iyi çektigi. Yılda bir kere gittiğim ya da gitmediğim yerde internete girmek için her ay 10-15 lira fazla ödemek bana cazip gelmiyor.

8-9 yıldır kullanıyorum, şehir dışına çıkmadığımız sürece çekim kalitesi olarak bir sıkıntı yok. Çamur atan arkadaşlar sebebini de söylerse güzel olur. Kullandığım tarife 20 GB 43-47 TL ödüyorum. Ümraniye'de 100 mbps hız gördüm 4.5G ile.
Hangi paket acaba sizin paket?
Katılıyorum 3 hattı da kullanan arkadaşım var şuan denemek için vodafone a geçti direk çıkmayı düşünüyor kendi ağzından söylüyorum turk telekom hem daha iyi çekiyor hemde internet hızları arasında devasa bir fark var. Ama en babasını istiyorsan turkcell e geç ben bu aydan sonra turkcell e geçme kararı aldım 25 yaş altı isen 49 ve 59 liralık paketleri bence çok uygun.
49tl lik paket 10gb bana 12gb vodofone de yetmiyordu
Daha kötüsü yok. İğrenç bir firma. İlk gün iptal edeyim dersen 650 TL cayma bedeli ister.

İstanbul- Kadıköy 24 MPS paketi

Şimdi modemi resetledim 23 MPS'ye çıktı.
Pardon konu telefonmuş, onda da çok kötü. En iyisi Turkcell.
Telefon için alcam modem değil
Arkadaşlar adana da çukurovada yaşıyorum ama çekim kalitesini aköatekir e gittiğim için soeuyuorum vodofone orada bazen 4.5g bazen 3 g çekiyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı