Türk Telekom paket almadan fiber kutusunu bağlamıyor

NoiceRUSS

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2020
Mesajlar
1.079
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bugün başlıkta da gördüğünüz üzere yaşadığım problemi sizlere anlatacağım.

Şimdi benim oturduğum apartman yeni yapıldı (1 sene olmuştur) ve apartman yapılırken mahallenin başına fiber kutuları konuldu. Sonrasında 16.06.2021 tarihinden 4 hafta önce fiber altyapı çekildi lakin fiber apartmana bağlanmadı sonrasında hat sahibi babam olduğu için babamı Türk Telekom aramış ve fiber kutunuzu takalım sizlere 24 Mbps internet verelim falan demiş babamda reddetmiş sebebi başka ISS'ye geçiş yapacağımızdan dolayı.

Şimdi işin aslı şu TT paket aldırmadan fiber kutusunu takmayacak galiba ne yapmam gerek kabul edelim mi, Türk Telekom fiber iyi midir? Bir de evde Netflix 4K paket var film açıldı mı internet kullanılmıyor neredeyse kabul edersek 24 Mbps tüm eve yeter mi? (5 kişilik bir aileyiz)
 
Hocam yanlış bilmiyorsam başka bir İSS'ye geçtiğinizde bile fiber internet bağlattıysanız ve altyapınız Türk Telekom olsa bile fiber bağlanıyor diye biliyorum. Dediğim gibi bu sadece bildiğim bir şey, kesin bir şey diyemeyeceğim. Durumu başka bir İSS'ye anlatırsanız daha iyi cevaplar alabilirsiniz diye düşünüyorum.
 
Konuyu biraz daha açık anlatabilir misin rica etsem.

Hocam yanlış bilmiyorsam başka bir ISS'ye geçtiğinizde bile fiber internet bağlattıysanız ve altyapınız Türk Telekom olsa bile fiber bağlanıyor diye biliyorum. Dediğim gibi bu sadece bildiğim bir şey, kesin bir şey diyemeyeceğim. Durumu başka bir ISS'ye anlatırsanız daha iyi cevaplar alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Daha geçiş yapmadık 10. ayda bitecek tahahüttümüz.
Farklı bir servis sağlayıcısını aradığınızda ne cevap veriyorlar?
Babamın Çok Zamanı Olmadığı İçin Arama Yapamadı Ama Bügün Tekrar Söylerim
 
Başka servis sağlayıcılarını arayın, onlar durumu halleder. Ben şahsen TT önermiyorum çünkü hem fahiş fiyat istiyorlar hem de insanı taahhüte bağlıyorlar.
 
Uzak durun TT'den Turkcell veya TurkNet tercih edin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı