Türk Telekom paket kaybı için yapılan ping plotter test normal mi?

Mrboot

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller,
Aslında bir süredir paket kaybı sorunu yaşıyordum ara ara gerek Valorant'ta gerek diğer Online oyunlarda fakat PUBG oynarken bu artık oynanmayacak düzeye geliyor %50 %70'lere çıkıyordu. Bende internette paket kaybıyla alakalı forumları inceledim ve biri test için ping plotter 5'i önermiş test ettim test sonuçları da bu şekilde bu normal mi?

Ekran görüntüsü 2023-03-26 160533.png

Türk Telekom'u arıza kaydı için aradığımda modeminizde ve altyapınızda sorun göremiyorum maalesef en iyi ihtimalle internet hızıyla alakalı arıza kaydı açabiliriz dedi. Benim de internet hızında sorunum yok doğru hızı alıyorum ama paket kaybı yaşadığım için arıza kaydı açsalar da bir şey yapabileceklerini düşünmediğimden teşekkür ettim kapattım. Sorun İzmir yönlendirmesinde gibi görünüyor ben buna ne yapabilirim ki? Ondan önce %37.5 paket kaybı veren static.turktelekom.com.tr var.

Şimdiden geçmiş olsun hocam. Bende de var bu illet. Müşteri hizmetlerinden sana gelecek dönüş şu "paket kaybı mı oda ne hiç duymadım yeniyor mu?"

Şimdiden geçmiş olsun hocam. Bende de var bu illet. Müşteri hizmetlerinden sana gelecek dönüş şu "paket kaybı mı oda ne hiç duymadım yeniyor mu?"

Abi yemin ediyorum aynısıydı ya :D
hiç olmazsa tüketici hakem heyetine gideceğim bakalım o zaman ne yapıcaklar

Hiç olmazsa tüketici hakem heyetine gideceğim bakalım o zaman ne yapacaklar.

Tüketici hakem heyetine gitmek için ne gibi şeyler götürmem gerekiyor acaba.

Hiç olmazsa tüketici hakem heyetine gideceğim bakalım o zaman ne yapacaklar.

Zor bence hiç uğraşma neden diyecek olursan bu paket kaybı illetini o kadar çok anlamsız sebebe bağlıyorlar ki kendi altyapı sorunlarını kabul etmesi zor geliyor. Birden fazla cihaz bağlı olduğundan derler modem bozuk derler modem trafiği kaldıramıyor derler iç tesisat kablonuzdan derler ve gelip bakmazlar sürekli derler ve derler. Bunun çözümü ne dersen ben paket kaybındansa yüksek ping dedim ve sadece PC de oyun için hotspot alıyorum Turkcell den aylık 20 ya da 50 GB. Ev internetini de indirme yapma film izlemek için falan kullanıyorum. Ülke şartları ne yazık ki çok kötü sözde özelleştirince çok iyi olacaktı. Sonuç ortada...

Zor bence hiç uğraşma neden diyecek olursan bu paket kaybı illetini o kadar çok anlamsız sebebe bağlıyorlar ki kendi altyapı sorunlarını kabul etmesi zor geliyor. Birden fazla cihaz bağlı olduğundan derler modem bozuk derler modem trafiği kaldıramıyor derler iç tesisat kablonuzdan derler ve gelip bakmazlar sürekli derler ve derler. Bunun çözümü ne dersen ben paket kaybındansa yüksek ping dedim ve sadece PC de oyun için hotspot alıyorum Turkcell'den aylık 20 ya da 50 GB. Ev internetini de indirme yapma film izlemek için falan kullanıyorum. Ülke şartları ne yazık ki çok kötü sözde özelleştirince çok iyi olacaktı. Sonuç ortada...

O yüzden tekrar arayıp arıza kaydı açtırmakla uğraşmak yerine gidip şikayet etmek daha mantıklı geliyor sorunun benden kaynaklanmadığına emin olayım her şeyi kontrol edip şikayet edebilirim.

O yüzden tekrar arayıp arıza kaydı açtırmakla uğraşmak yerine gidip şikayet etmek daha mantıklı geliyor sorunun benden kaynaklanmadığına emin olayım her şeyi kontrol edip şikayet edebilirim.

Hocam deneyin deneyin ama beklentileri çok düşük tutun hatta bence hiçbir beklentiye girmeyin belki yaparsalar çok daha mutlu olursunuz ben 2019'dan bu yana uğraşıyorum kendileri ile hala çözdüremedim ve pes ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı