yaschares
Kilopat
Daha fazla
Aktif olarak CS:GO oynuyorum. Okullar dolayısıyla İstanbul'a geri döndüm fakat kafayı yedirecek bir problemle karşılaştım. Öğrenci evimde böyle bir problem yoktu. Bilgisayara atmadığım format, değiştirmediğim internet kablosu kalmadı. En son apartmandaki tesisatı değiştireceğim artık. Pingim olmamasına rağmen oyun takılıyor ve modeme bağlı tüm aktif cihazları kapatmama rağmen çözüm bulamadım. Driverlarım güncel ve ekran kartı sürücüsü daha önce sorun yaşamadığım stabil bir sürücü ki zaten offline oyun oynarken hiçbir sorun yaşamıyorum. En son böyle bir terimle karşılaştım ve pingplotter diye bir yazılım keşfettim. Anladığım kadarıyla sunucuya veri yolluyor ve gelen veriden paket kaybını ölçüyor. Türk Telekom'a ait bir noktada %50-%60 gibi değişen kayıp var ki, bu benim için oynanmaz seviyede. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Sistem: Ryzen 5 3600, Sapphire RX 570, Corsair Vengeance 16 GB RAM, Gigabyte B450M S2H Anakart.
Modem: ASUS DSL-AC750 ve CAT6 ethernet kablosu ile bağlantı yapıyorum.
Sistem: Ryzen 5 3600, Sapphire RX 570, Corsair Vengeance 16 GB RAM, Gigabyte B450M S2H Anakart.
Modem: ASUS DSL-AC750 ve CAT6 ethernet kablosu ile bağlantı yapıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: