Türk Telekom Paket Yükseltmek Mi Yoksa TürkNet'e Geçmek Mi?

Makaleler
4
Yer
Mersin
Şu an TT Ultranet Plus 16 Mbps’ye kadar hızlı paketini kullanıyorum ve 70-75 lira ödeniyor. TT Fibernet 24 Mbps’ye kadar paketine yükseltirsem 24 ay 90 lira, TürkNet 35 Mbps’ye kadar paketi de 75 lira. Sizce hangisi seçilmeli?

Modemim eski olduğu için her iki durumda da yeni modem almam gerekecek. TT taahhütüm Mayıs 2020'de bitiyor. TürkNet'e geçecek olursam sanırım kalan ayları ödemek zorundayım. Bu da 7-8 aylık fatura + yeni modem parası ediyor. TT'a devam edip paketi yükseltirsem de sadece yeni modem parası gidecek.

1 Eylül'de Türk Telekomdan Türknete geçiş işlemim tamamlandı Türk Telekomda 35 mbps internete 79 TL fatura öderken taahhüt yenilemek için 35 mbps pakete 110 TL civarı fiyat verdiler onca yıllık müşterisi olmamiza rağmen bende taahhütün bitmesine 1 ay kala geçiş işlemlerini başlattım ve şuanda Turknette 100 mbps internet kullanıyorum sorunsuz bir şekilde sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.

Alternatif olarak sadece TürkNET yok. Netspeed, Millenicom, Oris telekom gibi firmalar da bulunuyor. Hepsi Türk telekom, Turkcell alt yapısı kullanıyor. Alt yapında sıkıntı yoksa, hangi servis sağlayıcı senin bütçene F/P paket ya da kampanyası sunuyorsa ona geçin.

Paket filanda yükseltmeyin. Türk telekom düşük hızlı internetine fahiş fiyatlar vermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı firmalar taahhüt cayma bedelini ödüyorlar. Tüm sağlayıcıların müşteri hizmetleri ile konuşabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı