Türk Telekom Paketler

Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhabalar 8/mbit interneti 63 tl'ye kullanıyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Sormak istediğim soru 70TL'yi geçmeyecek şekilde başka paket öneriniz var mı?(Türk Telekom olacak ve 16/mbit veya daha fazla olması lazım) Ayrıca paketi nasıl değiştireceğim konusunda bilgi de verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım.
@everyone Başka bilgisi olan var mı?
up
Konu hala devam ediyor.
Türk Telekom'a bulaşmanı önermem 16Mbps anlaştık. Altyapı yok dediler 8Mbps e indirdiler, daha bir kere bile göremedim 8Mbps yi.
Merhabalar 8/mbit interneti 63 tl'ye kullanıyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Sormak istediğim soru 70TL'yi geçmeyecek şekilde başka paket öneriniz var mı?(Türk Telekom olacak ve 16/mbit veya daha fazla olması lazım) Ayrıca paketi nasıl değiştireceğim konusunda bilgi de verirseniz sevinirim.
Türk Telekom'da 16Mbit 70TL ye bulacağını sanmıyorum.

Türk Telekom'a bulaşmanı önermem 16Mbps anlaştık. Altyapı yok dediler 8Mbps e indirdiler, daha bir kere bile göremedim 8Mbps yi.

Türk Telekom'da 16Mbit 70TL ye bulacağını sanmıyorum.
Modem var bende modem parası ödemeyeceğim. Ayriyetten tahahütlü de olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı