reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 19 Mart 2022 #1 Rainbow Pass alacağım. Hat ailemin üzerine olduğu için yeni açtım taksit ile alacağım. Sipariş verilmiyor onayla tuşu gelmiyor. 24 saat beklemem mi gerek?
Rainbow Pass alacağım. Hat ailemin üzerine olduğu için yeni açtım taksit ile alacağım. Sipariş verilmiyor onayla tuşu gelmiyor. 24 saat beklemem mi gerek?
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 19 Mart 2022 #2 Mobil ödeme açık mı? Açıksa müşteri hizmetlerine iletin sorunu. Ben de aynı sorunla karşılaşmıştım çözdüler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Mobil ödeme açık mı? Açıksa müşteri hizmetlerine iletin sorunu. Ben de aynı sorunla karşılaşmıştım çözdüler.
KS KS reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 19 Mart 2022 #3 Ambrosia dedi: Mobil ödeme açık mı? Açıksa müşteri hizmetlerine iletin sorunu. Ben de aynı sorunla karşılaşmıştım çözdüler. Genişletmek için tıkla... Mobil değil fatura. Artı 0 Eksi
Ambrosia dedi: Mobil ödeme açık mı? Açıksa müşteri hizmetlerine iletin sorunu. Ben de aynı sorunla karşılaşmıştım çözdüler. Genişletmek için tıkla... Mobil değil fatura.