Türk Telekom Port Problemi

ISS değişimi yapamanın nedeni şu sen eğer internetini kapatmazsan boş port görünmez. Diğer bir türlüde baktığında senden önce biri internet servisi almak isterse önce ona port bağlarlar

ISS değişimi yapamanın nedeni şu sen eğer internetini kapatmazsan boş port görünmez. Diğer bir türlüde baktığında senden önce biri internet servisi almak isterse önce ona port bağlarlar
İSS 'ler işlem yapmıyor ama boş port görünmediğinde. Daha doğrusu onlar sistemden baktıklarında "boş port yok" diye uyarı almıyorlar, "internet altyapısı yoktur" diye uyarı alıyorlar. Bundan dolayı da işlemlere hiç başlayamıyorlar.

Hocam bu yaptığımdan ötürü sanırım uyarı alacağım umarım mesaj silinmez. Sizin için özel konu açıp formu yormak istemedim sorum şu,

RX580 FurMark test sonucu - Technopat Sosyal konunuzu gördüm ben de şu an RX 470 Gaming X modeli alacağım inşallah sonuçta da sizin gibi GPU load ve Memory load ta tırtıklar mevcut sorun teşkil etti mi sizin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…