Türk Telekom Port Problemi

Kesinlikle olacaktır. Ben Superonline kullanırken Superonline bile bana diyor ki sizin internet altyapınız yok :D.

Düz mantık ben de böyle düşünüyordum fakat eğer böyle düşünebiliyorsak neden ISS değişimi yapamıyoruz? :)

ISS değişimi yapamanın nedeni şu sen eğer internetini kapatmazsan boş port görünmez. Diğer bir türlüde baktığında senden önce biri internet servisi almak isterse önce ona port bağlarlar :)

ISS değişimi yapamanın nedeni şu sen eğer internetini kapatmazsan boş port görünmez. Diğer bir türlüde baktığında senden önce biri internet servisi almak isterse önce ona port bağlarlar :)
İSS 'ler işlem yapmıyor ama boş port görünmediğinde. Daha doğrusu onlar sistemden baktıklarında "boş port yok" diye uyarı almıyorlar, "internet altyapısı yoktur" diye uyarı alıyorlar. Bundan dolayı da işlemlere hiç başlayamıyorlar.

2 Ay önce Superonline kullanıcısıydım. Kampanyamın süresi dolduğundan dolayı aboneliğimi kapattırdım farklı bir internet aboneliği satın almak için araştırma yapmaya başladım. TürkNet'e başvuru yaptım fakat 20 gün bekledim Türk Telekom kaynaklı port problemi olduğunu sölediler, sonuç alamadım ve gecikmeden dolayı iptal işlemi başlattım ve iptal işlemi gerçekleşti. Sonra NetSpeed'i aradım ve telefonda başvuru gerçekleştirdim ve tam son aşamada port probleminden dolayı başvurum olumsuz oldu. Türk Telekom'la görüşmem gerektiğini sölediler. Port açılması gerekmiş. Şöyle bir şey var ben Superonline kullanıyordum hiç port problemi falan uğraşmadım. Ve apartmanımda TT kullanan var. Hiçbir şey anlamadım. TT müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Ne yapmalıyım?

Hocam bu yaptığımdan ötürü sanırım uyarı alacağım umarım mesaj silinmez. Sizin için özel konu açıp formu yormak istemedim sorum şu,

RX580 FurMark test sonucu - Technopat Sosyal konunuzu gördüm ben de şu an RX 470 Gaming X modeli alacağım inşallah sonuçta da sizin gibi GPU load ve Memory load ta tırtıklar mevcut sorun teşkil etti mi sizin için?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı