Türk Telekom Port Sorunu

Şerif Selen

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ADSL internet kullanıcısıyım Millenicom'a başvuru yaptım VDSL port olmadığı için internetim bağlanamıyor aradığımda müşterisi değilim diye umursamıyorlar malum para. Şikayet vara bir girdim ki kendi müşterileri bile bu konuda şikayetçi YouTube'da video denk geldim dilekçe verince 6 ayla 1 sene arasında süre veriyorlar o da kesin değil ihtimal dahili bu durumla karşılaşan çözen var mı? Kendi evime baktığımda resimdeki gibi bir yazı çıkıyor yan komşuda ise farklı 2 hafta öncesinde aynı yazı benim adresimde de çıkıyordu Millenicom'a ilk başvuru yaptığım gün.

Bizim.jpg
Komşu.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunla bende karşılaşmıştım turknet adresimde port olmadığını söylüyordu türktelekom ve millenicom olduğunu söylüyordu turknet bi bakabilirsin eğer ondada yoksa haftada 1 bakmanı tavsiye ederim port açılana kadar.

Aynı sorunla bende karşılaşmıştım TürkNet adresimde port olmadığını söylüyordu Türk Telekom ve Millenicom olduğunu söylüyordu TürkNet bir bakabilirsin eğer onda da yoksa haftada 1 bakmanı tavsiye ederim port açılana kadar.

TürkNet'e de ulaşamıyorsun ki abonelik başvuru yapınca arıyorlar onun öncesinde konuşamıyorsun düşündüm arim port var mı sorim dedim ama ulaşamıyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı