Türk Telekom port sorunu

Tamamen bayinin hatası, taşıma işlemini yapmaları lazımdı. Ancak ana bayi değilse büyük ihtimal böyle bir yetkisi yoktur ve size böyle demiştir. Port Yok Sorunu Kesin Çözümü 2020 Ben şahsen denemedim ancak bu yöntemi deneyip işe yaradı diyen arkadaşlar var bir deneyin derim, zararı olmaz.

Bende TürkNet'e geçtim internetim gitti mahvoldum sonra Türk Telekom kansızını aramak zorunda kaldım, bana port olduğunu ve altyapının fiber desteklediğini söyledi abone yaptı kapattı. İptal faksı çektim aramadan iptal etmedim onuda belirteyim. Şimdi 1.5 aydır 20 güne dolap yapılacak yok böyle olacak öyle olacak diye geçiştiriyorlar port bekliyorum. TürkNet sahtekarı yüzünden düştüğüm hallere bak. Bu ülkede Telekom'uda, Türkcell'ide, Vodofone'da hepsi sahtekar hepsi kalitesiz. Ülkeye format atılması gerekiyor yoksa bu berbat düzen ve sahtekarlık düzelmez. BTK'ya yazdım beni var deyip kandırdılar diye gelen cevap şikayetleri değelendireceğiz, aynı şikayetler çok olursa denetleme başlatacağız iyi günler başka bir şey yok. Adamlar krediyi baştan alıyor o yüzden alttakilere da toplar kalıyor. Superbox ve çanak internet dışında bir alternatifin yok. Çanak falan masraflı iş, Superbox al başka çaren yok. Geçmiş olsun, benimde sonum superbox gibi görünüyor. Bu arada Türk Telekom şubesinde sana taşıyamayız diyen kansız seni kandırmış, ben senin yerinde olsam ondan 2 yıllık Superbox parası alırdım, vermezse burnunu kırar dişlerini eline verirdim.

Hocam dm atar mısın bana
dm atılmıyormuş 05422534709 whatsappdan yazabilirsiniz

Özelden @krc_ysf'a yazmıştım bakmamıştı, geçen tekrar yazdım ve adres telefon istedi. Daha sonra arandım ve alt yapı birimiyle görüşüp tekrar arayacaklarını söylediler. Bugün tekrar aradılar ve alt yapı sorununun devam ettiğini söylediklerini söyledi. Kendilerine konu hakkında mail attığını, benim de bölge telekom müdürlüğüne gidip evrak doldurup imza vermemi, evrak doldurmamın işlemleri hızlandırabileceğini ve uygun olduğu zaman tekrar evrak işleriyle uğraşmadan direk internetimin aktif olabileceğini söyledi. Yani benim anladığım müdürlüğe gidip aboneliğini başlat port işlemleri hızlanır gibisinden bir şey söyledi.
Ayrıca telekomda çalışan eniştem de adresimi kontrol ettiğinde "cihazda kart boşluğun da yokmuş, port gerçekten doluymuş" dedi.
Arayan kişinin dediği gibi gidip de boş yere evrak falan doldurup abonelik başlatmayacağım. Amcam aynı müdürlüğe 1 yıl boyunca aktif abone olmasına rağmen her ay gidip dilekçe verdi hiçbir şey yapmayıp port boşalınca hizmet verdiler. (Aramızda 1 sokak var. Belki aynı dolaptan hizmet alıyor olabiliriz.)
Telekomla uğraşmak yerine Türk Net'e başvuracağım. Bildiğim kadarıyla onlar her gün port takibi yapıyorlar. Port ne zaman boşalırsa o zaman onlardan alacağım. Telekomun boş işlerinin peşinde koşmakla bir yola varılmayacak gibi.

Normalde port boşalana kadar bekleyecektim ama hala bir çözüm arayışı içerisindeyim. Ne zaman arasam port yok, müdürlüğün de bir çalışması yok ama müdürlüğe gidip ön başvuru + imza verirseniz işlemleri hızlandırabilirler deyip duruyorlar. (Böyle bir şeyde telekoma sözleşme vermem gerekiyor ancak bu durumlardan sonra telekoma bulaşmak da istemediğimden müdürlüğe gitmek istemiyorum. Sözleşme yapsam bile müdürlüğün hiçbir çalışması olmayacağına adım gibi eminim.) @krc_ysf ile iletişime geçtim aradıklarında da aynısını söylediler. Telekomda çalışan eniştem tekrar kontrol ettirdi ama port boşalana kadar arada kontrol edeceğiz dedi. İnternete ihtiyacım var ama telekomun yüzünden alamıyorum. Ekstra internet ala ala her ay bir sürü telefon faturası ödüyorum. Yok mu bunun bir çözüm yolu? Bir port açmak neden bu kadar zor oluyor? Tavsiyesi, çözüm önerisi olan varsa bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…