Aynı ay içinde 14 defa aradım 7 kere arıza kaydı oluşturdum değişen hiçbir şey yok 24'lük paketi kullanıyorum yıllardır kullanıyorum ara ara hız düşüşleri internet kopmaları oluyordu fakat bu yıl başından beri tak etti artık. Hayatımda böyle rezillik görmedim. Bunun çözümü için ne yapmam gerekiyor? Arayıp ana avrat küfür edip davalık olabilirim, farklı bir hizmet sağlayıcı kullanabilirim Kablonet altyapısı oturduğum yerde bulunmuyor. (İstanbul-Üsküdar)
Orası ayrı bir dert zaten asla ama asla giriş yapamıyorum modem arayüzüne modem TP-LINK her türlü kombinasyonu denedim fakat giriş sağlayamıyorum. Şifre değiştirme sıfırlama alanı da göremedim son çare yarın modemi sıfırlayıp tekrar kombinasyonları deneyeceğim bir umut.
Twitter'a girip ttdesteği etiketleyip oradan sizi yetkili birilerinin armasını isteyin, başka bir numara arayacaktır. Onlar size daha iyi yardımcı olur.
Orası ayrı bir dert zaten asla ama asla giriş yapamıyorum modem arayüzüne modem TP-Link her türlü kombinasyonu denedim fakat giriş sağlayamıyorum. Şifre değiştirme sıfırlama alanı da göremedim son çare yarın modemi sıfırlayıp tekrar kombinasyonları deneyeceğim bir umut.
Hocam NetSpeed'de altyapı olarak nasıl bir yol izliyorlar? Ben mecbur Telekom kullanıyorum. Superonline'a geçecektim ama onlarda daha kötü olacağını öğrendim altyapı sıkıntı yüzünden. Yani bunun altyapı olarak nasıldır? TurkNet gibi mi?