Türk Telekom Rezilliği

Gülhane Gazozu

Hectopat
Yeter artık ya, tam dedim TurkNet'e geçeceğim kol kadar taahhüt faturası çıkardılar. Ekim'de bitiyor taahhüdüm 50 MB downloadım var test yaptığımda 3 çıkıyor 10 ya da 5 MB Upload'ım var 0.50 çıkıyor jitter desen 750'lerde bu nedir ya? League of Legends'ta Türk sunucuları olmasına rağmen 16k ms West sunucularında ise 24K ms alıyorum 2 saniyede bir tüm oyunlarda Discord dahil internet gidip geliyor. Arkadaşlarıma bir cümle kuramıyorum bu lanet ISS yüzünden. Alt yapım bir Kablonet bir Türk Telekom olarak çıkıyor her test yaptığımda değişiyor. Fiber tarifeye sahibim alt yapımda da fiber bulunmakta ama işte ama, ISS müşteri hizmetlerini arıyorum modeminiz yanında mı? Diye soruyorlar kablo ile mi bağlantı yapıyorsunuz diye soruyor ben burada uçuyorum diyorum bu neden diyorum adam hala bir şey indiriyor musunuz diye soruyor bu nedir ya? Çıldıracağım artık yine halime şükür ediyorum ilk buraya taşındığımda 99k ile 130k ping alıyordum vadettikleri hızıda sağlamıyorlar ben para ödemeden nasıl başka bir ISS'ye geçebilirim sayın technophat sakinleri yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı