Türk Telekom TT175 alınır mı?

lakora4434

Hectopat
Katılım
28 Temmuz 2015
Mesajlar
46
Yer
Malatya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ogrencilik
Herkese merhaba, babam yarin faturaya ek telefon alacak. Arastirdigim butcemizin yetecegi telefon LG G4C 799 TL ama babam Turk Telekom'un yeni telefonuna takmis durumda. LG'nin bu telefonuna ikna edip aldirirsam bir sorun cikar mi? O fiyata Asus falan diyebilirsiniz ama sadece faturaya ek alabiliriz. Kullanicilari varsa bir yardimci olsunlar simdiden tesekkurler. Turk Telekom'un ozelikleri daha guzel ana marka dolayisi ile tedirgin oldum. Patlak verir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha 3 gün önce aldım aspahlt 8 felan hertürlü ağır oyunu denedim cm security gibi bir sürü program kurdum hiç birşeyi yok şarjı rahat 1 gün yetiyor hatta benim yüzde 30 felanda kalıyor hergün sonunda.
 
Lg almanız sizin için daha iyi olur. Daha bir kaç ay önce telefonun ilk çıktığı gün sosyallde bu telefon ile ilgili beyin fırtınası yapmıştık, telefonu bir çok üye yararlı bulmadı hatta telefonun boşa masraf olduğunu türk Telekomun akıllı telefona değilde asıl işine yönelip daha iyi hizmet sınamasın belirtmiştir. İstersen biraz eski konulara bak. Siz siz olun telefona cm secrutiy vb uygulama indirmeyin.
 
Vallaha 3 gün önce aldım aspahlt 8 felan hertürlü ağır oyunu denedim cm security gibi bir sürü program kurdum hiç birşeyi yok şarjı rahat 1 gün yetiyor hatta benim yüzde 30 felanda kalıyor hergün sonunda.
%30 kalıyor demek yerine batarya kısmına girip screenshot, sonra ekran kısmına girip screenshot alarak 2 tane screenshot atın buraya, hepimiz inanalım :)

Ayrıca bende LG'den yanayım, Lg'ye ikna olmaz ise GM 4G var 700 TL çok iyi bir F/P ürünü bana göre.
 
Son düzenleme:
Nasıl çekebilirim ekran fotosu

Valla senin için leptopbun kamerasından çektim şuan şarjı %75 normalde bu kadar değil tabi ben eve geldiğimde leptopla oyun oynarken bu şarj oluyor usb ile bağlıyorum şarj oluyor öyle.Ekranıda şimdi atacağım

Bu arada avea verdiler tarifeye ek olarak aldım ama yukarda 3g yazıyor bide o kadar dediler 4.5g diye nası olacak bu 4.5g bilen varmı ?
 

Dosya Ekleri

  • image201602070001_2.jpg
    image201602070001_2.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 605
@killuatr22 dostum telefonu gün içinde şarj edip sonra telefonun şarjı birgün yetiyor hatta artıyor demen saçma, ekran görüntüsü kapama tuşuna bas ordan ekrana resmi çek özelliği olması gerek yoksa, on/off tuşu ile ana menü tuşuna bas.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Telefonun gücüne bir şey diyemem. Ama ben tavsiye etmiyorum. Kesinlikle telefon da kaliteden kaçmamalısın. Bu benim görüşüm. 800-900 lira Fiyat performans ürünü alacağına. Samsung, Sony, Apple ürünlerini azıcık para biriktirerek almanı tavsiye ederim. Dediğim gibi bu benim görüşüm ve para kolay kazanılmıyor. Fiyat Performans ürünlerine verdiğim parayı adam gibi bir telefona verseydim şuan iPhone 6S Plus bile alabilirdim. Paraya yazık.
 
PredatorTitan02 kardeşim ben öğrenciyim şajımı alıyorum okulda derslerde felan takıyorum 20dk felan sonra hoca kızıyor çıkarıyorum eve kadarda yetiyor bu arada kapama düğmesine basınca şunlar çıkıyor.
Kapat,Yeniden Başlat ve uçak modu çıkıyor ya niye yalan söyleyeyim okulda video bile açıyorum arada okulunkine bağlanıp eve kadarda rahat yetiyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı