Türk Telekom upload hızı arttı

Saha dolabınız yenilendiyse ADSL'den VDSL'e geçirmişlerdir. Modem arayüzünden kontrol edebilirsiniz.

Hocam ben çok detaylı bilmiyorumda. ADSL ile VDSL arasındaki fark nedir anlatabilir misiniz kısaca?

Not: Şuan Baktım Modülasyon Türü VDSL2

Benimde 24 Mbps hızım 26 Mbps olmuş. Speedtest'te 22.80'i geçmeyen download görürken şuan 24.46 download görüyorum. Uploadda bir değişiklik yok.

Sanırım TürkTelekom sevap işlemeye karar verdi
Ama upload hızları düşmüş. Bu beni daha çok etkiledi çünkü evde uploadı kullanan çok var. Maksimum 300 ms'e çıkan pingim şuan 2000'leri eskisi gibi tekrar görmeye başladı. Keşke uploaddan downloada vermek yerine downloaddan uploada verseler. Pingim de arttı zaten. CS:GO Vienna sunucusuna 33 ms ile bağlanırken şuan 89 ms alıyorum.

Bir tek ben memnunum galiba Türk Telekom'dan . 50 Mbps Download 8 Mbps upload dediler tam olarak alıyorum.
Fiyatları düşünmezsek bende çok memnunum. Bir sorun olsa bile direkt çözüyorlar. Şu zamana kadar hiç bir ciddi sorunum olmadı bile zaten. Ama keşke uploadları düşürmeselerdi ve pingim fırlamasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…