Türk Telekom upload hızı arttı

Fiyatları düşünmezsek bende çok memnunum. Bir sorun olsa bile direkt çözüyorlar. Şu zamana kadar hiçbir ciddi sorunum olmadı bile zaten. Ama keşke uploadları düşürmeselerdi ve pingim fırlamasaydı.

Hocam Türkiye'de ne ucuz ki maalesef. Bugün dışarı çıktım. Bir simit 2.50 TL. Şaka gibi...

Bir tek ben memnunum galiba Türk Telekom'dan :D. 50 Mbps download 8 Mbps upload dediler tam olarak alıyorum.

O birazcıkda altyapınız ile kaynaklı. Bazen altyapınız yüzünden aldığınız pakette 8 Mbps upload yazıyordur ve siz 4 alıyosunuzdur. Herkesin altyapısı fiber olsa upload hızları uçucakta fiber kablo masraflı bir iş. Sonuçta dolar ile ülkemize geliyor ve dolar kurununda ne seviyede olduğu belli :/

3 MB ile indiriyordum oyunları Steam üzerinden. Birkaç ay önce arayıp, internet hızını arttıracaklarını iletmişlerdi. Modemi kapatıp açmamızı istediler, biz de yaptık. 6 MB ile indiriyorum şu anda. 2 kat hızlandı yani internet.

Yıllardır Türk Telekom'un internet erişiminden yararlanıyorum ve yıllardır 0.60 Mbps upload alıyordum. Bu sabah upload'ımı kontrol ettim ve 3.75'e hatta 4 Mbps'e çıktığını gördüm. Meraken konu açmak istedim. Sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı veya bu durum geçici mi?
Üzümü ye, bağını sorma.

Nasıl olabilir bu geçen 0.60 download 0.30 upload diyordu.

1615471389891.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı