Fiyatları düşünmezsek bende çok memnunum. Bir sorun olsa bile direkt çözüyorlar. Şu zamana kadar hiçbir ciddi sorunum olmadı bile zaten. Ama keşke uploadları düşürmeselerdi ve pingim fırlamasaydı.
O birazcıkda altyapınız ile kaynaklı. Bazen altyapınız yüzünden aldığınız pakette 8 Mbps upload yazıyordur ve siz 4 alıyosunuzdur. Herkesin altyapısı fiber olsa upload hızları uçucakta fiber kablo masraflı bir iş. Sonuçta dolar ile ülkemize geliyor ve dolar kurununda ne seviyede olduğu belli :/
3 MB ile indiriyordum oyunları Steam üzerinden. Birkaç ay önce arayıp, internet hızını arttıracaklarını iletmişlerdi. Modemi kapatıp açmamızı istediler, biz de yaptık. 6 MB ile indiriyorum şu anda. 2 kat hızlandı yani internet.
Altyapı değiştiği zaman otomatikman VDSL'e geçiriyorlar artık. Hattınız ADSL'den VDSL'e taşınmış o yüzden uploadınız artmış. Downloadınız aynı kalmıştır.
Altyapı değiştiği zaman otomatikman VDSL'e geçiriyorlar artık. Hattınız ADSL'den VDSL'e taşınmış o yüzden uploadınız artmış. Downloadınız aynı kalmıştır.
Yıllardır Türk Telekom'un internet erişiminden yararlanıyorum ve yıllardır 0.60 Mbps upload alıyordum. Bu sabah upload'ımı kontrol ettim ve 3.75'e hatta 4 Mbps'e çıktığını gördüm. Meraken konu açmak istedim. Sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı veya bu durum geçici mi?