Türk Telekom upload hızını artırdı

@kt2 ADSL kullandığınıza emin misiniz çünkü benim hattım halen 799 kbit ile sınırlanmış durumda.

@Ulunay Yok hocam TT benimle dalga geçmeye başladı fiber altyapı çalışmalarımız yıl sonu tamamlanacak yerine 2021 sonu tamamlanacak diyorlar artık müdürlük ile görüşmeyi de kestiler süreyi bekleyip öyle isteyebilirmişim.

Göz yaşım pıt.

Dosya Ekleri

• InkedScreenshot_1_LI.jpg
    InkedScreenshot_1_LI.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 52
Ağlanacak halimize seviniyoruz. 3 ile 6 arasında ciddi fark varmış gibi geliyor 😔

Avrupa'nın en fakir ülkesinden bile durum daha kötü...

Bir de her şeyin farkında bu firma aşağı görsel koyacağım.

2020.08.28-17.37.png

Upload hızının lazım olduğunun farkındalar ve hala devam ediyorlar düşük hız vermeye. Görselde en aşağıdaki yazıyı okuyun.

Merhaba. Bende de Türk Telekom var 50Mbps indirme var ancak nedense upload sadece 5.28Mbs. Hatta test sırasında 8Mbps olarak gösteriyor ancak sonrasında 5.28'e kadar düşüyor.
50 Mbps için 8 olması gerekli diye hatırlıyorum.

Modemi bir yeniden başlatın düzelmezse ya hız tanımlaması yapılmamış ya da hattın kapasitesinden ötürü 5.28'e sabitleniyor.
@Ulunay Yok hocam TT benimle dalga geçmeye başladı fiber altyapı çalışmalarımız yıl sonu tamamlanacak yerine 2021 sonu tamamlanacak diyorlar artık müdürlük ile görüşmeyi de kestiler süreyi bekleyip öyle isteyebilirmişim.
Süreyi bekleyip mi isteyebiliyoruz ? Bunlar kafayı yemişler. Yazık...

Saat 12.00'den beri WAN ışığı yeşil olarak yanıp sönüyor. Ben de bir umut belki upload arttırılma çalışması vardır diye saat başı reset atıyorum. En son 40 dakika önce bir gelişme yoktu.
Hız tanımlamanız yapılmamış olabilir.

Arttırdı diye okuyunca yine umutlanıp bişi sandıydım bende. Kuş kadar arttırıp bunun reklamını yapan mesajlar yayınlıyorlardı bir ara.

Bir de her şeyin farkında bu firma aşağı görsel koyacağım.

Eki Görüntüle 651196

Upload hızının lazım olduğunun farkındalar ve hala devam ediyorlar düşük hız vermeye. Görselde en aşağıdaki yazıyı okuyun.
Vay be! Fedakarlığa bak arkadaş, 4Mbps upload'ı 5 yapmışlar! Ayakta alkışlanır bu hareket.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı