Türk Telekom Upload hızlarını kısıtlıyor mu?

Türk Telekom upload hızını pandemiden dolayı artırdı ve 50 ve 100 Mbit tarifeleri için upload hızını 8 Mbit'e sabitlediler. Daha fazla artırmayacaklar.
Upload hızları daha artacak. Yıl sonu 100 Mbps üstü paketler gelecek. Zorunlu arttırmak zorunda kalacaklar. Çünkü hükümet azıcık olsa bile baskı yapıyor.

Malum partiden bir milletvekili upload hızların düşük olduğunu söylüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Upload hızları daha artacak. Yıl sonu 100 Mbps üstü paketler gelecek. Zorunlu arttırmak zorunda kalacaklar. Çünkü hükümet azıcık olsa bile baskı yapıyor.

Malum partiden bir milletvekili upload hızların düşük olduğunu söylüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben sordum, şu anda ve yıl sonunda 100Mbit tarifeler yeterli olduğu için daha yüksek tarifeler planlarında yokmuş. Ama Upload hızını 8 Mbit olarak güncellediklerini ve sabitlediklerini, tekrar düşmeyeceğini söylediler.

Ben sordum, şu anda ve yıl sonunda 100Mbit tarifeler yeterli olduğu için daha yüksek tarifeler planlarında yokmuş. Ama Upload hızını 8 Mbit olarak güncellediklerini ve sabitlediklerini, tekrar düşmeyeceğini söylediler.
Bu sene olmasa da ocaktan itibaren yeni paketler kesin gelecek artık. Zira BTK onayladı. İş bir tek paketleri hazırlamakta kaldı.

Ben sordum, şu anda ve yıl sonunda 100Mbit tarifeler yeterli olduğu için daha yüksek tarifeler planlarında yokmuş. Ama upload hızını 8 Mbit olarak güncellediklerini ve sabitlediklerini, tekrar düşmeyeceğini söylediler.
Bunu kim söyledi? Tanıdığım 10 yıldır Türk Telekom'da 100 Mbps kullanıyor nereye yetiyormuş.

Kendi altyapısı olan firmalar gigabit paket çıkardı. Bazıları ara paket çıkardı. 2022 başı veya ortasında 100 Mbps üstü paketler çıkacak.

Bağlantı hızı sınırlanırsa sınırdan %5 civarı bir kayıp olur. Normal hızlar alıyorsunuz.

100 Mbps alabilmek için 105-108 Mbps civarı ve 8 Mbps upload alabilmek için 8,5 Mbps civarı sınır koyulması gerek. Ama TT 100 Mbps ve 8 Mbps sınır koyuyor.

193 TL güzel kazık hocam... NetSpeed 75Mbps paketini kullanıyorum, 60Mbps civarı alıyordum müşteri hizmetlerini aradım eve gelen hat kablosunu değiştirin dediler. Değiştirdik, şu an 70Mbps down 8Mbps sabit upload ve 94 TL öldüyorum. Altyapınız 100Mbps desteklemesi gayet güzel TurkNet veya NetSpeed'e geçmeniz daha iyi olacaktır.

Bunu kim söyledi? Tanıdığım 10 yıldır Türk Telekom'da 100 Mbps kullanıyor nereye yetiyormuş.

Kendi altyapısı olan firmalar gigabit paket çıkardı. Bazıları ara paket çıkardı. 2022 başı veya ortasında 100 Mbps üstü paketler çıkacak.

Çıksa da benim için çok önemi yok. Çünkü, tarifeler aşırı derecese pahalı benim için. Sözleşmem 2 ay sonra bitiyor ve TurkNet'e geçeceğim. Sene başında tarifelere yüzde 20-30 arası zam gelecek. Telekom 100Mbit yalın internet 220 TL olacak ve 24 ay taahhütlü. Yeni çıkacak yüksek hızlı tarifelerin fiyatlarını düşünmek bile istemiyorum. Bu nedenle yeni hızların sunulup sunulmaması benim için çok önemli değil. Tabi bütçesi olanlar kullanabilirler.

Çıksa da benim için çok önemi yok. Çünkü, tarifeler aşırı derecese pahalı benim için. Sözleşmem 2 ay sonra bitiyor ve Türknete geçeceğim. Sene başında tarifelere 15-20 arası zam gelecek. Telekom 100Mbit 200TL olacak ve 24 ay taahhütlü. Yeni çıkacak yüksek hızlı tarifelerin fiyatlarını düşünmek bile istemiyorum. Bu nedenle yeni hızların sunulup sunulmaması benim için çok önemli değil. Tabi bütçesi olanlar kullanabilirler.
Eski müşteriler için oldukça pahalı paketler... Yeni müşteri isen yine iyi ama öbür türlü pek iç açıcı değil gibi...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı