Türk Telekom VDSL Altyapı Sorunu

xaven

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Merhabalar.
Sıkıntımı kısaca size anlatayım arkadaşlar. Eskiden çok gerek olmadığı için apartmanda alt kattan Türk Telekom internetle bağlanıyordum. Şimdi kendi daireme Turknet başvurusu yaptırmak istiyorum ama ne kadar hız alırım diye sorduğumda 16 Mbps görünüyor. Geçen hafta kontrol ettiğimde 35 Mbps görünüyordu. Şuan 16 Mbps görünüyor. Bana da üst sokaktaki arkadaşım tavsiye etti ve o da 35 Mbps alıyor. İşin garibi şudur. Karşı komşum aramızda 2 metre mesafe var. Onun hızını kontrol ediyorum 35 çıkıyor. Bana bir yol gösterirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed Facebook sayfasına adresini mesaj atarsanız birde onlar baksın ne kadar hız alabileceğinize.

''İletmiş olduğunuz sabit hat üzerinden sorularımızı gerçekleştirdiğimizde ADSL 24 Mbps'e kadar VDSL 65 Mbps'e kadar hizmet alabileceğiniz görüntülenmektedir ancak VDSL port bulunmamaktadır. Adresinizdeki diğer daireleri de sorguladığımızda altyapınızın olmadığını ya da adres tanımlarınızın olmadığı görüntülenmektedir. Dilerseniz Türk Telekom Müdürlüğü'ne dilekçe ile ya da tarafımızca adres tanımı talebinde bulunulmasını talep edebilirsiniz.'' Bu Mesajı attılar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı