Türk Telekom, VDSL interneti ADSL-2PLUS yapmış

Ayburk

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Arkadaşlar VDSL olan internetimi ADSL-2PLUS yapmışlar. Elektrikler gidip geldi ve bir baktım böyle gözüküyor sorun 5 gündür devam ediyor. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman bizde sorun yok diyorlar diyorum ADSL sinyal geliyor diyor modemle alakası var. Halbuki bu modemden VDSL hız alıyordum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    7 KB · Görüntüleme: 78
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Twitter üzerinden Yusuf kıraç (telekom genel müdür yardımcısı) onu etiketleyerek bu durumu anlat. Twitter üzerinden çözülmesse en yakın ilçe müdürlüğüne git.

Çağrı merkezi ile hiçbir şey çözülmüyor ne yazık ki. Hiçbir şey bilmiyenleri alıp koyuyolar. Önlerine metni okuyor sana papağan gibi.

@Ayburk modeminde DSL ayarı var mı? Varsa VDSL2'yi seç. Sadece VDSL seçili kalsın. Yoksa yukarıda yazdığımdan başka çere yok. Telekom'un yapması dışında başka seçenek yok. DSL ayarı bulunmuyorsa seçmene rağmen gelmiyorsa. Telekom'un düzeltmesi gerekir.

vdsl seçince internet gelmiyor denedim malesef
@Ayburk modeminde DSL ayarı var mı? Varsa VDSL2'yi seç. Sadece VDSL seçili kalsın. Yoksa yukarıda yazdığımdan başka çere yok. Telekom'un yapması dışında başka seçenek yok. DSL ayarı bulunmuyorsa seçmene rağmen gelmiyorsa. Telekom'un düzeltmesi gerekir.

Yapılacak en iyi şey Türk Telekom müşteri hizmetlerini ara kaç aylık taahhütün kaldığını öğren eğer 1-2 ay falan kaldıysa cezası neyse ver iptal ettir. Türk Telekom'un bir derdi çözdüğünü görmedim daha.

Şu an iptal edemem yeni geçmiştim VDSL 1 yıl var
Vdsl seçtim tekrar net yokken aradım turktelekomu dedim İnternetmi yok teknik ekip yollayalım yollayın dedim sorun olurmu ?
Arkadaşlar şuan vdsl oldu internetim düzeldi.Size öneride bulunayım bu olayla ilgili.yaklasık 1 haftadır hep aradım ve hep aynı şeyleri söylediler bana en son aradığımda bilgili bi abi çıktı müşteri hizmetlerinden.Çok sert konuştum ve olayı anlattım başımdan geçenleri ve ertesi gün vdsl oldu tekrar.Bu olaydan ben şunu çıkardım port değiştirmek çok kolay ama umursamıyolar sizin dediklerinizi arayın hep ve sert konusun

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı