Arkadaşlar Turkcell ile ayrı Türk Telekom ile ayrı konuştum. Turkcell'deki abla en yüksek 16 Mbit'e kadar alabilirsin. Dedi. Türk Telekom VDSL var diyor. Sorguladığımda gerçekten de Superonline'da ADSL gözüküyor. Türk Telekom'da HiperNet gözüküyor yani VDSL. Ne olacak şimdi VDSL mi alayım ADSL mi?
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
Arkadaşlar Turkcell ile ayrı Türk Telekom ile ayrı konuştum. Turkcell'deki abla en yüksek 16 Mbit'e kadar alabilirsin. Dedi. Türk Telekom VDSL var diyor. Sorguladığımda gerçekten de Superonline'da ADSL gözüküyor. Türk Telekom'da HiperNet gözüküyor yani VDSL. Ne olacak şimdi VDSL mi alayım ADSL mi?
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
Ben eskiden Türk Telekom kullandım. Performansı kötü değildi ama harika da değildi. Normaldi. Peki neden farklı sitelerde farklı altyapı gözüküyor? Sebebi nedir?
Ben eskiden Türk Telekom kullandım. Performansı kötü değildi ama harika da değildi. Normaldi. Peki neden farklı sitelerde farklı altyapı gözüküyor? Sebebi nedir?
TT ile SuperOnline'ın altyapısı birbirinden farklıdır. Benim bildiğim kadarıyla SuperOnline, TT altyapısından hizmet vermiyor. Bu yüzden, SuperOnline bölgenizde ADSL olarak faaliyet gösteriyor olabilir ancak, TT bölgenize VDSL teknolojisini getirmiş çoktan muhtemelen. TürkNet ve NetSpeed üzerindeki bilgiler doğru, ayrıca buradan da sorgulama yaparak altyapı bilginizi öğrenebilirsiniz. Tebrikler, SuperOnline dışında tüm ISS'lerin VDSL paketlerinden faydalanabilirsiniz. Tavsiyem ise 100 Mbps'ı en ucuza -95 TL'ye- veren TürkNet'tir ancak, eğer maaliyet benim için önemli değil diyorsanız, tavsiyem kesinlikle Millenicom olacaktır. Millenicom hakkında yaptığım değerlendirmeyi şuradan okuyabilirsiniz.