Türk Telekom VMG 3313-B10A modem göndermiş

Değiştirseler de yine Zyxel verecekler ki Türk telekomun yaptığı en iyi şey bu diyebiliriz. Draytek, Netgear, Cisco, Huawei den modem almayacaksan değiştirme. Bridge mod desteği var, VPN desteği var, Port yönlendirme desteği var. Kablosuz bağlantısı ev kullanıcısı için yeterli, sorun ne ki anlamadım.

Değiştirseler de yine Zyxel verecekler ki Türk telekomun yaptığı en iyi şey bu diyebiliriz. Draytek, Netgear, Cisco, Huawei den modem almayacaksan değiştirme. Bridge mod desteği var, VPN desteği var, Port yönlendirme desteği var. Kablosuz bağlantısı ev kullanıcısı için yeterli, sorun ne ki anlamadım.
Kapının önünden bile çekmiyor. Ufacık bir kutu, modem demeye bin şahit ister. TP Link daha kötü diyorlar ama o bile daha iyiydi. Siz bu model hakkında ne biliyorsunuz?

Model hakkında datasheet den donamın ve desteklenen protokolleri biliyorum. Bunlar hemen hemen tüm zyxel modellerinde sabit ve yaşadığın wifi sorununda haklı olabilirsin ama modemin amacı sana kablosuz sinyal üretmek değil. Bunu başka bri cihazla da sağlayabilirsin. O ve bir çok modemin içinde kablosuz sinyali eklediğim resimdeki gri renkli tel gibi saçma bakır teller yapıyor. Bu biraz monitörü dahili hoparlörü yüzünden beğenmemek gibi oluyor.

Dosya Ekleri

• 1Capture.PNG
    1Capture.PNG
    126,6 KB · Görüntüleme: 74
@Midori

Başka bir konuda dayıma gelen TP Link modeli daha iyi bulduğumu söylemiştim. Bugün ikisini yan yana getirip karşılaştırdım ve hiçbir fark olmadığını anladım. Tamamen konumla, duvar kalınlıklarıyla alakalı bir durum. Testlerde de fark yok. Standart internetime standart modem yeterli. İleride 100 lira üstü sağlam altyapılı bir internet kullanırsam Keenetic alır geçerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı