Netspeed otomatik sunucu olarak ne seçiyor? Bu sunucuyu siz mi seçtiniz?Türk Telekom'dan Netspeed'e geçiş yaptım. Ping farkının bu kadar fazla olmasının sebebi nedir?
Türk Telekom:
Eki Görüntüle 1347854
Netspeed:
Eki Görüntüle 1347853
Türk Telekom'da otomatik olarak TurkNet sunucusunu seçmişti. İki testi de aynı sunucuyla yapmış olmak için Netspeed'i de TurkNet sunucusunu seçtim. Netspeed GOKNET Ankara sunucusunu seçiyor ping bu sefer 13.Netspeed otomatik sunucu olarak ne seçiyor? Bu sunucuyu siz mi seçtiniz?
Anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Hocam Netspeed'in Samsun'da POP noktası olmadığı için pingi direkt ana merkezine (İstanbul'a) atıyor. Ama Türk Telekom Samsun'da POP noktası olduğu için pinginiz daha düşük çıkıyor. Muhtemelen oyunlardaki ping farkını fark etmeyeceksiniz bile.
Tamam, siz ona bakmayın. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Netspeed'in Samsun'da sunucusu yok o yüzden yüksek çıkıyor.Türk Telekom'da otomatik olarak TurkNet sunucusunu seçmişti. İki testi de aynı sunucuyla yapmış olmak için Netspeed'i de TurkNet sunucusunu seçtim. Netspeed GOKNET Ankara sunucusunu seçiyor ping bu sefer 13.
Anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.