TurkNet vs Netspeed vs Türk Telekom

Hepinizin cevapları için sağolun.Ben TurkNet ile Netspeed arasında kaldım.TurkNeti istiyorum fakat gözüm ucuz olduğu için NetSpeed e kayıyor.Sizce Netspeed mantıklı mı yoksa Turknet mi olsun?

Turknet çağrı hizmetleri olarak kötü diyorlar doğru mu?
Henüz yeni abone oldum fakat sorduğum sorulara makul sürelerde cevap verdiler. Kolay kolay sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Netspeed kullanırken indirme SNR margin değeri oldukça düşüktü, TürkNet'e geçtikten sonra iyileşti.

Benden önce 3 arkadaşıma bağlattık. Referans kodlarıyla birlikte aralarında daha uyguna kullanıyorlar. 6 ay, 3 ay, 2 aydır kullanıyorlar. İnternetten memnunlar.

Referans kod muhabbeti ile 12 ay 10 TL daha düşüyor. Ekonomik olarak Netspeed tercih ederdim. Ayrıca müşteri hizmetleri bana göre TurkNet'ten daha iyi.

O zaman Netspeed tercih edeceğim. Peki 17 Mbps destekliyor. 35 Mbps'lık paketi mi alayım. 16 Mbps ADSL mi aliyim? 35 Mbps tercih edersem fiber mi VDSL mi?

Henüz yeni abone oldum fakat sorduğum sorulara makul sürelerde cevap verdiler. Kolay kolay sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Netspeed kullanırken indirme SNR margin değeri oldukça düşüktü, TurkNet'e geçtikten sonra iyileşti.

Netspeed hangi paket kullanıyordunuz?

Öncelikle merhaba. Şu an köydeyim ve internet sorunu var. Eskiden köyde Türk Telekom vardı. Altyapı 24 MBPS-100 Mbps arası destekleniyor gözüküyor. Fakat taahhütlü olduğu için pek de istemiyorum. TurkNet en fazla 16Mbps Netspeed ise en fazla 17 Mbps veriyor.
Sizce hangisini ve hangi paketi almalıyım? İnternet ile ilgili çok da pek tecrübem yok. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.(fiyat önemli değil)

1-2 aydır TurkNet kullanıyorum ve şu anda kadar hiçbir kesilme vs yaşamadım bende Netspeed ve TurkNet arasında kaldım. Ve terciğimi TurkNet'den yana kullandım belki bir gün GigaFiber binama gelir diye ben yine olsa yine TurkNet'i tercih ederdim eğer TurkNet'e geçersen ve kodunda yoksa sana kod verebilirim ikimizde 1 ay ücretsiz kullanırız. Sormak istediğin soru vs varsa sorabilirsin.

1-2 aydır TurkNet kullanıyorum ve şu anda kadar hiçbir kesilme vs yaşamadım bende Netspeed ve TurkNet arasında kaldım. Ve terciğimi TurkNet'den yana kullandım belki bir gün GigaFiber binama gelir diye ben yine olsa yine TurkNet'i tercih ederdim eğer TurkNet'e geçersen ve kodunda yoksa sana kod verebilirim ikimizde 1 ay ücretsiz kullanırız. Sormak istediğin soru vs varsa sorabilirsin
Ben tercihimi NetSpeed e yapacağım.Çünkü daha ucuz geliyor ve müşteri hizmetleri konusunda adamlar çok iyi.

1 aydır Netspeed kullanıcısıyım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama TurkNet'i tercih ederim şu an. Zaten TurkNet fiyat yükseleceği için geçmiştim ama Netspeed de yükseltti yani TurkNet daha mantıklı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı