Türk Telekom vs Netspeed

MyriadL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Türk Telekom ile olan sözleşmemiz ekim başında bitecek bizde düşünce içerisindeyiz. Aklımda Netspeed'e geçmek gibi bir fikir var ama Netspeed'in 35 Mbps hızlı paketi 124 TL 100 Mbps paketi 134 TL. Halihazırda Türk Telekom'a 24 Mbps 107 TL ödüyoruz ve Türk Telekom'un yenileme ekranında 50 Mbps 132 TL, 35 Mbps 122 TL. Altyapım 50 Mbps destekliyor. Türk Telekom'dan şu ana kadar memnunum bir sıkıntı yaşamadım sizce kurulu düzeni bozmaya gerek var mı? Yoksa Türk Telekom ile yola devam etsem daha mı mantıklı.

Matematiksel olarak hiçbir mantığı yok düzeni bozmanın. Netspeed' den 100mb paketi dahi alsanız 50mb kullanabilecek ve buna 134₺ ödeyeceksiniz. TT' de ise 132₺ ödeyeceksiniz. 2₺ fiyat avantajınız ve teknik destek ve hız olarak TT daha geniş kapsamlı olacaktır. Adamların kendi altyapısı zaten.

Şartlar tek bir şekilde değişir oda taahhüt. Netspeed büyük ihtimalle taahhütsüzdür TT ise taahhütlü olabilir diye düşünüyorum. 2 yıllık taahhüt fiyat avantajından dolayı mantıklı ancak 1 yıllığın pek bir manası yok diye düşünüyorum. Kurulu düzenden devam edin.

Altyapınız Kablonet var ise öneririm hocam.

Maalesef yok hocam.

Türk Telekom 50 Mbps 132 TL size özeldir muhtemelen bence devam edin 24 ay kafanız rahat eder zam falan olmaz.

Evet uzun vadeli düşününcede mantıklı geliyor önceden baktığımda 50Mbps hıza çıkarmak daha pahalıydı ama sanırım taahhüt bitmesine yakın diye böyle bir kampanya yapmışlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı