Türk Telekom vs Netspeed

VerBakimAKDO

Hectopat
Daha fazla  
TurkNet zamlarından sonra neye geçilmeli sizce?

Türktelekom 24ay taahhütlü paketlerden biri mantıklı. Taahhüt yok diye kafalarına göre 3 ayda bir "fiyat güncelliyorlar"

Türk Telekom 24ay taahhütlü paketlerden biri mantıklı. Taahhüt yok diye kafalarına göre 3 ayda bir "fiyat güncelliyorlar"

VDSL kullanıyorum ben, Türk Telekom'da maksimum 16 Mbps pakedi var, Netspeed 58 Mbps hız alabileceğimi gösteriyor.

Bizde 100 Mbps değerindeki TurkNet'e geçecektik altyapıda destekliyordu zamlardan sonra vazgeçtik

Netspeed nasıl oluyor da Turk Telekom'un verdiği hızdan fazlasını verebiliyor? Turk Telekom altyapısını kullanıyor zaten. Siz 16Mbps altyapı bilgisini internetten mi aldınız? İki firmayı da telefonla arayıp alabileceğiniz hız bilgisini isteyin. Ben bu kadar fark olacağına inanmıyorum.

Ben Netspeed başvurusu yapmış bulunmaktayım isterseniz 1-2 gün bekleyin ve benim konumun sonuçlanması üzerine Netspeed deneyimimi paylaşabilirim sizlere...

Konu:

biz açıkcası fiber türk telekom kullanıyoruz geçen bir sıkıntı yaşadık biraz geç çözdüler ama genel olarak hızdan memnunum geçen internete güncellemede getirdiler 5mbps hızda indirdiğim oyun 8mbps oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…