Türk Telekom vs Vodafone Net

Makaleler
2
Yer
Kastamonu/Tosya
Merhaba arkadaşlar, ben şu anda Vodafone Net ADSL kullanıyorum ve taahhüt süresi bitti. Şimdi ben VDSL alacağım ama karar veremedim. Türk Telekom YouTube'a Throttle uyguluyormuş. Vodafone Net kullanırken YouTube'da yavaşlama pek yoktu. Şimdi ben Türk Telekom alırsam YouTube'da yavaşlama olur mu? Türk Telekom kullanıcıları yazarsa sevinirim. :)

Sizce VDSL de Vodafone Net mi alayım yoksa Türk Telekom mu alayım?

Firma seçimi tercihinize kalmış ancak TTNET kullanıcısı olarak youtube sitesinde herhangi bir anormallik hissetmedim. 16'lık paket kullanıyorum FHD olarak izliyorum videoları.

Zaman fark etmeden izleyebiliyorum. Bence bu durum firmadan daha çok bulunulan yerdeki alt yapı ile ilgili. Mesela ben 16'lık paketten 14-16 arası hız alıyorum dolayısıyla bağlantım güçlü. Eğer bağlantım zayıf 3-5 MB hız ile stabil olmayan internetim olsaydı dedikleriniz yaşanabilirdi.

Ben de turknet kullanıcısıyım. Geçen ay 400 küsür gb harcadım, bu ay nedense twitchde yavaşlama hissediyorum. Yani mantıken, sanırsam, çok kullanılan siteler üzerine birkaç uygulama var.

Yo hayır kredi kartı zorunlu değil. İsterseniz telefonla arayıp kayıt olursunuz, ya da mail atınca onlar sizi arayabiliyor. O şekilde başvuru yaparsanız size soruluyor fakat hayır kullanmayacağım diyip kredi kartı bilgilerinizi vermemiş oluyorsunuz.

Türknet denemenizi tavsiye ederim ben de.

Ben de turknet kullanıcısıyım. Geçen ay 400 küsür gb harcadım, bu ay nedense twitchde yavaşlama hissediyorum. Yani mantıken, sanırsam, çok kullanılan siteler üzerine birkaç uygulama var.

Twitch'deki sorun yavaşlatma kaynaklı değil backbone yetersizliğinden kaynaklanıyor. Klip kısmını çok kısıyor sağlayıcılar. Bazen yetmediği için normal Twitch'de de sorun oluyor.

Aktif bağlantı varken Turknet geçiş için başvuru yapıldıktan kaç gün sonra aktif oluyor? Tecrübe eden arkadaşlar varsa paylaşabilirler. Ben geçiş yapmayı düşündüm fakat sürenin uzamasından ve internetsiz kalmaktan çekindim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı