Türk Telekom WiFi açılınca ping fırlıyor

Ali3554

Hectopat
Daha fazla  
TTNet modem arayüzünden kablosuz ağı deaktif ettiğimde ping normal seviyelerde oluyor, fakat kablosuz ağı etkinleştirdiğimde ping 800-900'lere çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı sorundan şikayetçiyim aslına bakarsan. Aynı paket ve aynı modem ile bir yan binada arkadaşım kullanıyor. Biz 5 kişiyiz onlar 2 daire kullanıyor nereden baksanız 10-11 kişi kadar. CS:GO da bile aynı oyunda onun pingi 55-60 en yükseği 70. Benim ping 100-130 arası kafasına göre geziyor. TT Müşteri Hizmetlerini defalarca aradım arıza kaydı oluşturdular ve yaptıkları hiçbir şey yok. Sadece arıyorlar her gün sorun devam ediyor mu? Ediyor diyorum kapatıyorlar ertesi gün tekrar aynı. Anlaşmam biter bitmez kurtulacağım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kendi paramız ile rezil oluyoruz resmen.

Bende aynı sorundan şikayetçiyim aslına bakarsan. Aynı paket ve aynı modem ile bir yan binada arkadaşım kullanıyor. Biz 5 kişiyiz onlar 2 daire kullanıyor nereden baksanız 10-11 kişi kadar. CS:GO da bile aynı oyunda onun pingi 55-60 en yükseği 70. Benim ping 100-130 arası kafasına göre geziyor. TT Müşteri Hizmetlerini defalarca aradım arıza kaydı oluşturdular ve yaptıkları hiçbir şey yok. Sadece arıyorlar her gün sorun devam ediyor mu? Ediyor diyorum kapatıyorlar ertesi gün tekrar aynı. Anlaşmam biter bitmez kurtulacağım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kendi paramız ile rezil oluyoruz resmen.
Aynen bizde arıyorduk hep aynı şeyleri söylüyorlar

Şifreyi değiştirin. Belki biri parolanızı bulmuştur?
Hiç zannetmiyorum hocam. TT'un genel sorunu bu maalesef. En basit şekilde Türk Net olsun Mileni olsun sınırsız upload ve download speed paketlerini ne fiyatlara sunuyor. Koskoca TT ? Hala 60 liraya 8 mbps 16 mbps internet satma peşinde. Üzücü. Bu şekilde sorumsuz ve saçma devam ederlerse aşırı şekilde müşteri kaybedeceklerine inanıyorum. Şekil a ; ben ve konu sahibi.

Son düzenleme:
Başka modem deneyin imkanınız varsa.
Hiç zannetmiyorum hocam. TT'un genel sorunu bu maalesef. En basit şekilde Türk Net olsun Mileni olsun sınırsız upload ve download speed paketlerini ne fiyatlara sunuyor. Koskoca TT ? Hala 60 liraya 8 mb, 16 mb internet satma peşinde. Üzücü. Bu şekilde sorumsuz ve saçma devam ederlerse aşırı şekilde müşteri kaybedeceklerine inanıyorum. Şekil a ; ben ve konu sahibi.
"16 Mbps" değil "16 Mbps'ye kadar"....

Hiç zannetmiyorum hocam. TT'un genel sorunu bu maalesef. En basit şekilde Türk Net olsun Mileni olsun sınırsız upload ve download speed paketlerini ne fiyatlara sunuyor. Koskoca TT ? Hala 60 liraya 8 mb, 16 mb internet satma peşinde. Üzücü. Bu şekilde sorumsuz ve saçma devam ederlerse aşırı şekilde müşteri kaybedeceklerine inanıyorum. Şekil a ; ben ve konu sahibi.
ttnet 8mbps internetim var, evde ağa bağlı 8 cihaz var ve lol'de 12, csgo'da 65 ping alıyorum. Tek yapmanız gereken şey indirme yapmamak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı