Türk Telekom WiFi açılınca ping fırlıyor

ttnet 8mbps internetim var, evde ağa bağlı 8 cihaz var ve lol'de 12, csgo'da 65 ping alıyorum. Tek yapmanız gereken şey indirme yapmamak.
Hocam bunu bizde biliyoruz. Ama maalesef her konumda aynı olmuyor. Bunun da testini yaptık. WiFi'yı komple devre dışı bırakarak tek PC üzerinden csgo da ping denemesi yaptık. Aldığımız ping ; 95 - 110 arası. Üzerine yaptıkları taahhüt de cabası. İptal etmek istiyorsun dünyanın parasını istiyor senden. Diğer firmalar? Adamlarda taahhüt diye bir şey yok. İstersen al 1 ay kullan iptal et gitsin.

Hocam bunu bizde biliyoruz. Ama maalesef her konumda aynı olmuyor. Bunun da testini yaptık. WiFi'yı komple devre dışı bırakarak tek PC üzerinden csgo da ping denemesi yaptık. Aldığımız ping ; 95 - 110 arası. Üzerine yaptıkları taahhüt de cabası. İptal etmek istiyorsun dünyanın parasını istiyor senden. Diğer firmalar? Adamlarda taahhüt diye bir şey yok. İstersen al 1 ay kullan iptal et gitsin.
Konu wifi açınca pingin artmasından ttneti eleştirmeye döndü. TTnet taraftarı değilim kimseyi de savunmuyorum ve seni de zorla kaydettirdiklerini düşünmüyorum. Bu kadar kötülemek yerine taahhüt bitene kadar interneti nasıl hızlandırabilirim diye düşünmen bence daha yararlı olur. Dediğim gibi 8mbps internet alıyorum ve sıkıntım yok ayrıca yaşadığım yer de dağ başı değil İstanbul.

Edit: Alıyorum derken altyapı yok en fazla 8mbps destekliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı