Türk Telekom'a neden kötü diyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taahhüt interneti iptal ettirmek için istenilen para değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum ?
Taahhüt anlaştığınız ISS ile anlaşılan süre boyunca aboneliğinizden caymayacağınızın sözüdür.
 
Türk Telekom 12 Mbps internet paketini kullanıyorum. İnternet testi;

Eki Görüntüle 1063533

Ve arkada biri 480p video izliyor. Ve kablosuz bağlanıp modemden uzak bir odada yaptım testi. Peki Türk telekoma altyapıları eski olduğu için mi kötü diyorlar?
Hocam basit bir örnek rust ta karşımda airdrop var en iyi silah en iyi zırh var içinde düşman dolu orası avilen kaçmam lazım ve pat aniden internet gidiyor delirmez misiniz
 
Hocam basit bir örnek Rust'ta karşımda airdrop var en iyi silah en iyi zırh var içinde düşman dolu orası avilen kaçmam lazım ve pat aniden internet gidiyor delirmez misiniz?

Efendim internet e hep benim dışımda 2 3 kişi bağlanıyor. Ve ping sürekli 20'den 100-200'e çıkıyor. Ve ping sorunum bu yüzden hep var. Her gün deliriyorum zaten 😃. Kimse internet e girmezse ya da 1 kişi düşük kalite video izlerse ping çıkmaz tabii. Ben cevabımı aldım. Herkese teşekkürler. Konu kapanırsa sevinirim 🙂
 
Türk Telekom 12 Mbps internet paketini kullanıyorum. İnternet testi;

Eki Görüntüle 1063533

Ve arkada biri 480p video izliyor. Ve kablosuz bağlanıp modemden uzak bir odada yaptım testi. Peki Türk telekoma altyapıları eski olduğu için mi kötü diyorlar?
Sana şöyle söyleyeyim şuan sen kesin en az 80 tl ödüyorsun resmen kazık diğerl firmalar daha ucuza daha fazla internet veriyor.
 
Sana şöyle söyleyeyim şu an sen kesin en az 80 TL ödüyorsun resmen kazık diğerl firmalar daha ucuza daha fazla internet veriyor.

Efendim 90 TL. Diğer firmalara da sorduk aynı. Türk Telekom gayet iyi hızı düşük altyapı kötü zaten 12 Mbps gayet veriyor. Biri bağlanmazsa ping çıkmaz dediğim gibi. İnterneti eve bağlatma ise çok hızlıydı. Eğer süper Online TurkNet vs. aynı zaten altyapı ADSL olunca bir fark olmuyor fiyat konusunda. Konu kapanırsa sevinirim 🙂. ( gülme emojisi koyanlar Türk Telekom'u bilmiyor sanırım. Etraftan duyup gülme emojisi koyuyorlar galiba. )
 
Efendim 90 TL. Diğer firmalara da sorduk aynı. Türk Telekom gayet iyi hızı düşük altyapı kötü zaten 12 Mbps gayet veriyor. Biri bağlanmazsa Ping çıkmaz dediğim gibi. İnterneti bağlatma ise çok hızlıydı. Eğer süper Online TurkNet vs. aynı zaten altyapı ADSL olunca bir fark olmuyor fiyat konusunda. Konu kapanırsa sevinirim 🙂. ( Gülme emojisi koyanlar Türk Telekom'u bilmiyor sanırım. Etraftan duyup gülme emojisi koyuyorlar galiba. )
Netspeed mesela 94 TL fiyatına 75 Mbps ve 8 Mbps Upload veriyor bu yüzden TT kadar cimri bir firma yok.
 
NetSpeed mesela 94 TL fiyatına 75 Mbps ve 8 Mbps upload veriyor bu yüzden TT kadar cimri bir firma yok.

Efendim altyapı VDSL olsa da Türk Telekom alırım. NetSpeed vs. zor iş bağlatması hem yakında TurkNet mi NetSpeed mi var? Nasıl güvenicem zaten internetten istediğim bir internete? 😀. Bir sorun oldu mu internete, uzun iş olur. Bu firmalarda eve internet i bağlatma işkence tam anlamıyla. Yani Türk Telekom interneti diğerlerinde pahalı olsa da daha iyi hizmet veriyorlar. (gülme emojisi atanlar siz bu konulara karışmayın bilmeden ). Artık konu kapansın lütfen 🙂 ( çünkü gereksiz uzatıldı konu )
 
Adı bilinmeyen bir internet sağlayıcısı daha iyi.

1623390999777.png


Sibanet, 10 Mbps'lik paket kullanıyorum ve 60 TL ödüyorum.

@The Ruh hastasi neden kızgın attınız?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı