Türk Telekom'a Twitter'dan Ulaşıyoruz

Ben pek ulaşamıyorum. Benim yerime de ulaşırsanız sevinirim.

Büyük iller hariç VDSL olmazdı, 3 Mbps için para ödeyecektik demek.
Ben ne için ödüyorum acaba?
İstanbul'da oturan çoğu kişiden merkezi bir yerde oturduğuma eminim.
Eki Görüntüle 531871
Ben, Sancaktepe Sarıgazi'de oturuyorum. Bir ucum Ömerli barajı. En yakın merkezi yer Ümraniye. Buraya ilk geldiğim zaman doğru düzgün asfalt bile yoktu. Sadece ana kısımlar asflattı. Fiberin gelmesi için 9 yıl uğraştım. Bu 9 yıl boyunca TurkNet ile tanışana kadar 4 Mbps kullandım.

Sizin ne hissettiğinizi çok iyi biliyorum. Kullandığınız paketi bilmiyorum ama eğer sözleşmede yazan hızın %75'ini veremiyorlarsa THH'ye başvurup geçmiş dönem için faturalarda indirim sağlayıp, para iadesi alabilirsiniz.
Bazı arkadaşların(özellikle VDSL) upload hızları dengsiz şekilde yükseldiğini gördüm. Sosyal medya gruplarında ve DH'de bunu yaşayan 7-8 gördüm. Sanırım TT deneme yapıyor. Ekran altındısı DH'den "smart0201'e" ait.

@CillianMurphy Bize buradan ekmek çıkar mı ? Ne dersin...



sadsadasdasdasd.PNG
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar boşuna uğraşıyorsunuz türk telekom denilen allahsız şirket her zaman bir yerden verip bir yerden alır ben 4 yıl kullandım ilk kullandığımda 2 yıl taahhüt soktular ilki 8 mbps adsl idi ben 4 mbps aldım akk da girince 1 mbps dediler ben 0.6 mbps aldım sonra iptal ettirmeye gittim taahhüt bitince bana daha ucuz paket söylediler 50 tl olcak 6 mbps net yalın adsl 2yıl önce bu arada öncedende 65 tl ödüyodum tamam dedim 2 yıl yine soktular taahhütü ben kaşındım bu seferde 6 mbps dedikleri 3mbps oldu akk ile 0.5 mbps upload yok bile 0 larda yine 2 yıl dayandık sonra bitti bana ne paketler sundular hiçbirini kabül etmedim.Sonra TürkNete geçtim hani taahhütsüz kötüyse 1 ay kullanıp iptal ederim zaten beğenmezsen paran iade 30 gün içinde iyi dedim bi deniym burda fiber yok istanbul avcılar dayım vdsl var türknet vdsl 35 mbps 3 upload 1000dk tel dedi tamam dedim akk zaten kalkmıştı başvurdum 2 gün sonra geldi internet bazı sıkıntılar yaşadım o sıkıntıda müşteri hizmetleri arayamıyosun anca destek talebi bırakıp onlar arıyo bi şekilde sıkıntı kalmadı arkadaşını getir kampanyasıyla 1 ay da bedava kazandım herşey güzel internetimin hızını ilk fotoğrafta görebilirsiniz alttakide türk telekomu iptal etmeden önce sizde türk telekomla uğraşmayın.Sizde başvurun bu kodu girin benim gibi 1 ay bedava kullanın GPB16SG38LOC Burdanda direk başvuru ekranına gidin: Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
Ekran Alıntısı.JPG
InkedWhatsApp Image 2020-04-19 at 19.26.26_LI.jpg
 
Haha o bişey mi? Benim 6 aydır internetimi yapmadılar. Hala bekliyorum. Hiç bir kurum harekete geçmiyor.
Türk Telekom altyapı getirmekten bile aciz bir şirket. Sadece binama kablo çekilip telefon kutusunun getirilmesi için 4 yıl beklemiştim. Avrupa da bize kıyasla daha küçük ekonomileri olan ülkeler bile ucuz fiyata yüksek hızda internet kullanabiliyorken biz hala bu aşamaları geçemiyoruz ne yazık ki. Umarım en yakın vakitte internet probleminizi çözerler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı