Türk Telekom'da 1.5 aydır internet yok

ransk

Femtopat
6-7 yıldır sorunsuz Türk Telekom abonesiydik ve taahhüdümüz bittiğinde fiyatlar arttığı için çıkmak zorunda kaldık. Çıktıktan sonra başka bir ISS ile anlaşmıştık ancak kuramamışlardı. Bunun üzerine tekrar abonelik başvurusu yaptığımızda 2 hafta boyunca bize randevu günü verip gelmediler. Daha sonra sorunun saha dolabında lokal bir şebeke sorunu olduğu anlaşıldı. TurkNet ve Netspeed gibi ISS'lerin altyapı sorgulamalarına baktığımda altyapımın gittiğini gördüm. Bu saha dolabının arıza çözümü içinde planlanan sürenin 2023'ün 4.çeyreği olduğunu söylediler. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir yol izlersem daha erken internete kavuşuruz.

Büyük ihtimal portunuzu kaybettiniz. Türk Telekom'u iptal edip başka bir ISS'ye mi geçtiniz yoksa direk geçiş mı yaptınız?

İptal edip başka bir ISS'ye geçmiştim. Şu an da altyapı sorgulamaya baktığımda yan apartmanda da internet altyapısı gözükmüyor. Hemen karşımızda bulunan binalarda ise VDSL altyapı olduğu gözüküyor.

@Dümdüz

TT'nin gazabına uğramışsınız. ISS değiştirirken iptal ettirmeden geçiş talebi verirseniz port kaybetmezsiniz. TT port yok olarak gösteriyordur büyük ihtimal ama aslında vardır... TT'ye başvuru yapar gibi müşteri hizmetlerini arayın, adresiniz söyleyini altyapı var mı bilmiyorum bakar mısınız deyin, port var mı yok mu onu öğrenin. Evet adresinizde altyapı görünüyor derse eğer fiyatı fazla bulup vazgeçtim deyin. Sonra diğer ISS'ler ile görüşün. Eğer port gözükmüyor altyapı gözükmüyor derlerse bu konudan yardım alarak port için mail atın ya da size söylenenleri mailde anlatın:

Karşı binadan bizim daireye çekme gibi bir şey mümkün değil değil mi? Direk şehir merkezinde yaşıyorum ve bizim sokakta bir tek bizim ve yanımızda ki apartmanda altyapı yok gözüküyor.

Karşı binadan bizim daireye çekme gibi bir şey mümkün değil değil mi? Direk şehir merkezinde yaşıyorum ve bizim sokakta bir tek bizim ve yanımızda ki apartmanda altyapı yok gözüküyor.
Komşular ile anlaşmanız lazım, onların modeminden kablo çekebilirsiniz ancak, interneti ortak kullanırsınız fiyatı vs. Onların altyapı kablosundan bir ek yapmak gibi bir şey mümkün değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…