Arkadaşlar Türk Telekom internet sağlayıcısını kullanıyorum. Sanırım DNS ayarını degistirip Discord'a girilebiliyormuş. Var mı bilen biri? Nasıl yapılabiliyor?
DNS engellendi diye biliyorum hocamArkadaşlar Türk Telekom internet sağlayıcısını kullanıyorum. Sanırım DNS ayarını degistirip Discord'a girilebiliyormuş. Var mı bilen biri? Nasıl yapılabiliyor?
Hocam bende altyapı yok ama türktelekom magnet kullanıyorum bende olmuyor. TürkNet ve Netspeed kullanan arkadaşım yapabiliyor ama galiba büyük şirketler engelliyor girilmesin diye.TurkNet de oluyor ama TürkTelekom da nasıl oluyor merak ediyorum
Sanirim engelliyor ama belki birileri giriyodur nasıl girildigini.Hocam bende altyapı yok ama türktelekom magnet kullanıyorum bende olmuyor. TürkNet ve Netspeed kullanan arkadaşım yapabiliyor ama galiba büyük şirketler engelliyor girilmesin diye.
Nasıl yapılıyor biraz açar mısınPort yönlendirmesi yap. VPN'DNS hiçbirine sırtını yaslama.
Bir nevi, bağlantı yönlendirmesi. Youtube'da birçok video mevcut.Nasıl yapılıyor biraz açar mısın
Bir nevi, bağlantı yönlendirmesi. YouTube'da birçok video mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.