Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 26 Şubat 2024 #1 Twitch'e girmek için DNS değiştirmiştim ama işe yaramadı. Türknet de çalışıyormuş duyduğuma göre. Ben mi yanlış yaptım yoksa herkeste mi çalışmıyor?
Twitch'e girmek için DNS değiştirmiştim ama işe yaramadı. Türknet de çalışıyormuş duyduğuma göre. Ben mi yanlış yaptım yoksa herkeste mi çalışmıyor?
Çözüm E E emirtanrıverdi 26 Şubat 2024 Kerim Demirkaynak dedi: Denedim şimdi ama çalışmadı. Özel bir ayarı var sanırım. Genişletmek için tıkla... 2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırır mısın?
Kerim Demirkaynak dedi: Denedim şimdi ama çalışmadı. Özel bir ayarı var sanırım. Genişletmek için tıkla... 2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırır mısın?
H Halilt_64 Centipat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #11 emirtanrıverdi dedi: 2_any_country_dnsredir. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırır mısın? Genişletmek için tıkla... Böyle bir dosyamı var yoksa bunu CMD'ye mi yazacağız. Artı 0 Eksi
emirtanrıverdi dedi: 2_any_country_dnsredir. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırır mısın? Genişletmek için tıkla... Böyle bir dosyamı var yoksa bunu CMD'ye mi yazacağız.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.811 Çözümler 125 Yer İzmir 14 Ekim 2024 #12 Halilt_64 dedi: Böyle bir dosyamı var yoksa bunu CMD'ye mi yazacağız. Genişletmek için tıkla... Klasörün içinde böyle bir CMD dosyası var. Artı 0 Eksi
Halilt_64 dedi: Böyle bir dosyamı var yoksa bunu CMD'ye mi yazacağız. Genişletmek için tıkla... Klasörün içinde böyle bir CMD dosyası var.
H Halilt_64 Centipat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #13 A1peren dedi: Klasörün içinde böyle bir CMD dosyası var. Genişletmek için tıkla... Hangi klasörde var bu CMD dosyası. Artı 0 Eksi
A1peren dedi: Klasörün içinde böyle bir CMD dosyası var. Genişletmek için tıkla... Hangi klasörde var bu CMD dosyası.
Arwend Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Yer Los Angeles, USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme Sanatçısı 19 Ekim 2024 #14 İşe yaramadıysa Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu ) ilgili konuya göz atınız. Bu yöntem her İSS için geçerlidir. Artı 0 Eksi
İşe yaramadıysa Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu ) ilgili konuya göz atınız. Bu yöntem her İSS için geçerlidir.
KS KS Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 19 Ekim 2024 #15 Arwend dedi: İşe yaramadıysa Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu ) ilgili konuya göz atınız. Bu yöntem her İSS için geçerlidir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok eski konu bu. Artı 0 Eksi
Arwend dedi: İşe yaramadıysa Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu ) ilgili konuya göz atınız. Bu yöntem her İSS için geçerlidir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok eski konu bu.
Arwend Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Yer Los Angeles, USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme Sanatçısı 20 Ekim 2024 #16 Kerim Demirkaynak dedi: Hocam çok eski konu bu. Genişletmek için tıkla... Fark ettim hocam, yakın zamanda malum olaylar sebebiyle hortlatılmış konu Artı 0 Eksi
Kerim Demirkaynak dedi: Hocam çok eski konu bu. Genişletmek için tıkla... Fark ettim hocam, yakın zamanda malum olaylar sebebiyle hortlatılmış konu