Türk Telekom'da gece internet tam çalışmıyor

Berk Count

Hectopat
Yer
Eben, New York
Eğer olur da bazen telefonda Telekom'dan gece interneti (00.00 - 06.00 arası) gelirse hiçbir zaman tam çalışmıyor. 12'den sonra interneti açıyorum yarım saat youtubedayım 12.30'da giriyorum internet normal tarifemden gitmiş sonraki saatlerde ise bu normale dönüyor geceden yiyor. Bu süre bazen 1’e 1.30a kadar da sürüyor ve sanki benim uygulamaya girip kontrol etmem lazım gibi gece internetinden yemiyor benim kotadan gidiyor. Bu sorunu daha önce yaşayanlar var mı var ise nasıl çözdünüz merak ediyorum.

Aynı sorun bende de var, anlamıyorum modem dibimde ama 1-2 diş çekiyor. Bazen hiç çekmiyor.

Bunun sebebi geceleri ana jeneratörler dinlenmeye geçer ve gelen akım şiddeti gündüze oranla fazladır bu sinyal bozulmalarına neden olur

Bende şöyle olmuştu ve fark ettiğimde baaya bi sinir olmuştum, gece wp yedeklemesi yapıyor evde wifiye bağlı tüm telefonlar ve 1-2 saat kitleniyor internet. Belki sizdede bu tarz bi durum vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…