Türk Telekom'da ping yüksek

YasinG

Decapat
Merhaba arkadaşlar, bu yazıyı gördüğünüzde büyük ihtimal içinizden geçireceksiniz (Yıl 2020, ping sorunu mu kaldı ya?). Neyse geçelim konuya. İstanbul'da Anadolu yakasında ikamet ediyorum. Ve Türk Telekom kullanıyorum, paketim 16 Mbps. 14 Mbps alıyorum, 0,60 gibi bir uploadim var ve ne zaman bir şey yapmaya kalksam pingim çıkıyor. Özellikle 128 tick olan oyunlarda. Valorant mesela. Sırf pingimden dolayı girmiyorum. Bu durumu nasıl çözeriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'da son sıralar kesintiler art arda oluyor.
Altyapıyla alakalı bir şey gibi duruyor.

Türk Telekom'un bu sorunu genellikle her yerde geçerli benim internet pingim 150'den aşagisi degil o yüzden turcel e gecmeyi dusunuyorum sizde tavsiyemdir.

Müşteri hizmetlerini en az 10 defa aramışımdır ping yüzünden her kafadan ayrı ses çıkıyor bazıları ping için bir işlem uyguluyor diğeri bir şey yapamayız diyor başkası modeminizi günde 3 4 defa kapatıp 15 dakika civarı dinlendirin diyor. Ve çözülmüyor zamanla kendi kendine geçiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı