Gerek yok diye biliyorum ben değiştiğimde sadece yeni fiyatlandırmadan ödedim ama yine de müşteri temsilcisi ile konuşarak yapmak daha doğru olacaktır.
Üst pakete taaahhüt bozmadan seve seve geçirirler. Zaten sözleşmede de yazıyor olmalı.
Hatta geçmek istediğiniz paketin güncel fiyatından daha düşük bir fiyatlandırma ile geçersiniz.
Tavsiyem: Geçin.
24MBPS düşük.
Üst pakete taaahhüt bozmadan seve seve geçirirler. Zaten sözleşmede de yazıyor olmalı.
Hatta geçmek istediğiniz paketin güncel fiyatından daha düşük bir fiyatlandırma ile geçersiniz.
Tavsiyem: Geçin.
Başkalarına da yardımcı olabilir. Daha iyi anlaşılabilmesi için şöyle örnek vereyim.
1.1.2023 abonelik tarihim.
Bu tarihteki paketler.
20 mb 200 tl
50 mb 300 tl olsun.
09.09.2023 de bu paketlerin fiyatı.
20 mb 400 tl
50 mb 600 tl.
Ben 09.09.2023 da 50 mb pakete geçmek istersem cayma bedeli dahi almadan ve benim abone olduğum tarihteki fiyatı veya bu fiyat olmasa bile güncel fiyata göre oldukça avantajlı birfiyat üzerinden geçiş yapılabiliyor olmalı.
Yani 09.09.2023 te geçeceğim tarifenin fiyatı 600 TL ama benim için 300 tl ye veya hadi 350-400 olsun üst pakete geçiş sağlanabilmeli.
Temenni etmiyorum. Uygulama buna benzer.
Müşteri hizmeti temsilcileri de bilgisiz olabiliyor. Farklı veya yanlış cevaplar vermeleri mümkün.
Tekrar arayın veya bulunduğunuz ildeki telekom merkezine gidin. BAYİ değil Merkez.
Geçiliyor. Yine indirimli bir fiyattan alıyorsunuz, taahütünüz değişmiyor. Uygulamadan da alınıyordu sanırsam ama MHlerinden konuşup doğrulayarak almanız daha iyi olur.
Geçiliyor. Yine indirimli bir fiyattan alıyorsunuz, taahhüdünüz değişmiyor. Uygulamadan da alınıyordu sanırsam ama mhlerinden konuşup doğrulayarak almanız daha iyi olur.
TT Müşteri hizmetlerini aradım. ( Şimdi.)
Verilen cevap şu: Daha üst paketlere geçişte cayma bedeli ödenmez. Üst pakete cayma bedeli ödenmeksizin geçilir ve doğal olarak geçmiş olduğunuz paketin faturasını ödersiniz.
Birşeyleri yanlış yapıyor veya ifade ediyor olmalısınız.
TT müşteri hizmetlerini aradım. ( şimdi.)
Verilen cevap şu: Daha üst paketlere geçişte cayma bedeli ödenmez. Üst pakete cayma bedeli ödenmeksizin geçilir ve doğal olarak geçmiş olduğunuz paketin faturasını ödersiniz.
Bir şeyleri yanlış yapıyor veya ifade ediyor olmalısınız.